KRANTENKOPPEN EN ACHTERGRONDEN

IN HET NIEUWS

In the news Ottawa

 

August, 2019 – Ottawa, ON, the Capital of Canada, selects Schweers to upgrade their Parking Enforcement operation

Ottawa, ON

New Parking Enforcement Solution for Ottawa, Canada

 

Focused on a progressive overhaul of their parking operation Ottawa, ON will be the first city in Canada to introduce Schweers’ Politess Android Enforcement Solution.  Schweers, a market leader with 1,200 customers, is proud to collaborate with the Capital of Canada to provide a powerful enforcement solution for this international city of 1.25 million and 11 million annual visitors.  Providing the officers with our safe, secure and vigorous Politess enforcement APP empowers officers to automatically check digital permits, real time communication with Pay by Phone provider Verrus, take unlimited photos and print tickets within seconds.  All ticket data moves seamlessly in real time to ParkSmart’s post processing system. Each ticket is printed in both English and French.  Web based, hosted and in total compliance with the city’s hi level security requirements.

 

Working with Parksmart, Schweers will provide Ottawa, the Capital of Canada, with a unified parking enforcement operation converting their existing system into a cohesive, powerful and streamlined program.

 

ParkSmart is the leader in Canada for the provision of automated platforms for ticket issuance and processing. Since 1998, ParkSmart has deployed systems in Ottawa and in over 26 municipalities in Canada. Coinamatic Canada Inc. a well-established Canadian company has provided the financial and corporate support leading to ParkSmart’s success in the marketplace.

 

IPMI Anaheim 2019

 

June 2019 - Schweers Technologies will ehibit at the largest gathering of parking professionals in the US in Anaheim, June 9 - 12.

Anaheim, CA

International Parking & Mobility Institute 2019 Conference and Expo in Anaheim

 

Check out our hardware solutions, and latest technologies LIVE on LPR software on handhelds and our LPR bike solution. Come and meet us at the 2018 IPI Conference & Expo. Come see us at Booth 359.

 

 

 

Portland Handhavingsambtenaar Lauren Magnee patrouilleert door de straten met behulp van de Schweers-handhavingsoplossing.

Portland, OR

De stad Portland gebruikt Schweers Technologies voor hun parkeerwaardigheid

 

Portland, OR, om hun handhavingsoplossing met ingang van december 2018 te upgraden. Opnieuw wendt het Bureau of Transportation zich tot Schweers wanneer hij te maken krijgt met 3 grote veranderingen in de parkeeractiviteiten van de stad. Alle 1800 Cale meters zullen worden omgezet van betalen en weergeven naar betalen per plaat met het elimineren van papieren bonnen.

 

 

 

Betalingen via telefoon zijn over de hele stad ingevoerd. Ten slotte worden alle parkeervergunningen gedigitaliseerd en worden labels verwijderd. Schweers heeft een gestroomlijnde, snelle en krachtige oplossing ontwikkeld om deze nieuwe vereisten efficiënt te handhaven. Onze Android Enforcement App compleet met LPR-functionaliteit op robuuste handhelds automatiseert dit proces terwijl de officiers cruciale, realtime gegevens over de betalingsstatus van elke kentekenplaat krijgen.

 

 

 

IPI - Orlando 2018

 

JJuni 2018 - Schweers Technologies bezoekt de grootste bijeenkomst van parkeerprofessionals in de VS in Orlando, van 3 - 6 juni.

Orlando, FL

International Parking Institute 2018 Conference and Expo in Orlando

 

Bekijk onze hardware-oplossingen en de nieuwste technologieën op LPR-software op handhelds. Kom en ontmoet ons op de IPI-conferentie en-Expo 2018.

 

Schweers Germany Welcomes Hesham Aljabahji

 

Januari 2018 - Meerbusch. Michael Schweers (links) en Hecham Aljabahji in het kantoor van het IT-bedrijf Schweers in Meerbusch.

Schweers, Duitsland

Schweers verwelkomt een getalenteerde Syrische toevluchtsoord voor ons team

 

Hecham Aljabahji is een ingenieur, zijn Duits spreekt vloeiend. Hij wil werken, een leven opbouwen in Duitsland. Niettemin waren 270 aanvragen niet succesvol. Tot hij de kans kreeg bij Schweers in Meerbusch. Door Tanja Karrasch

 

Hecham Aljabahji wam in 2015 naar Duitsland met de grote toestroom van vluchtelingen. Eigenlijk is hij een gevluchte vitrine. Ze zijn dringend nodig om het tekort aan vaardigheden in Duitsland te bestrijden. Want de Syriër is een ingenieur, hij spreekt vloeiend Duits, hij is ijverig. Hij kreeg echter geen antwoord op de meeste van zijn 270 aanvragen. Totdat hij een baantje kreeg van Meerbusch.

 

 

 

"Dit is Mr. Aljabahji", Michael Schweers introduceert zijn productmanager, beide lachen uit." In Meerbusch zijn ze sinds september 2017 hoofd en werknemer bij het IT-bedrijf Schweers, maar ze zijn ook oude kennissen. Chance heeft ze na jaren weer bijelkaar gebracht: "We ontmoetten elkaar weer op een handelsbeurs in Karlsruhe, ik vroeg hem in het Engels wat hij in Duitsland doet, hij antwoordde in het Duits dat hij naar Duitsland vluchtte en een baan opzoekde" herinnert Schweers. "De ondernemer van Meerbusch huurde de Syriër in, eerst als een" vluchteling. "We moesten de vier weken gebruiken om te zien hoe Mr. Aljabahji in het bedrijf past, hoe we kunnen samenwerken," zegt Schweers.

 

Al jarenlang werkten de twee eerder samen in Dubai. Aljabahji was daar tussen 2004 en 2009 als medewerker van de stad betrokken bij de automatisering van parkeerbeheer. Schweers leverde de robuuste apparaten voor het mobiel vangen van niet-conforme automobilisten ondanks de sterke hitte, het stof en de hoge luchtvochtigheid in de Arabische Emiraten.

 

Toen Aljabahji naar Abu Dhabi verhuisde om 's werelds grootste parkeerconcept te ontwikkelen, vertrouwde hij op dat moment opnieuw op de Meerbusch-technologie. Aljabahji beheerde 90.000 parkeerplaatsen als projectmanager en leidde een team van 160 operationele eenheden en 500 supervisors. Wonen met zijn gezin op 2.000 vierkante meter op de 26e verdieping met een ongelooflijk uitzicht op de stad. Het leven was anders.

 

Het stof, de hitte, het uitzicht zijn geschiedenis. Toen zijn arbeidscontract in Abu Dhabi afliep, moest de taak worden vervuld door iemand die niet Syrisch was, zegt Aljabahji. Hij had 45 dagen om een ​​nieuwe baan te vinden, anders moest hij het land verlaten en teruggaan naar Syrië. Maar de oorlog woedde in zijn geboortestad. Aljabahji komt uit de stad Harasta, die een paar kilometer van Damascus ligt. Zijn huis, dat hij een paar jaar eerder had gekocht, werd gebombardeerd, zijn ouders en broers en zussen waren er niet meer.

 

Aljabahji vliegt naar München met zijn vrouw en twee zonen. Van daaruit zoeken ze familie in Nedersaksen, in een militair depot en leven met 16 mensen in een container. Daarna verhuizen ze naar een vluchtelingenhuis in Osnabrück. In Delmenhorst krijgen ze hun eigen appartement, na waterschade verhuizen ze twee keer. Elke keer moeten de kinderen van school veranderen - en de Aljabahji's verwachten een derde.

 

Het paar woont Duitse lessen bij, Hecham Aljabahji spreekt snel de taal vloeiend, in april 2016 krijgt hij zijn werkvergunning. Hij schrijft twee jaar lang applicaties, meer dan 270 stukjes. Zelden krijgt hij een antwoord, nooit een positieve. Frustratie breidt zich uit: "In het nieuws heb ik altijd gehoord dat Duitsland hooggekwalificeerd personeel nodig heeft, vooral technici zijn gewenst", zegt hij.

 

Zijn verhaal maakt duidelijk dat zelfs hoogopgeleide buitenlandse werknemers het moeilijk hebben op de lokale arbeidsmarkt. "De vereisten voor taalvaardigheid nemen toe met de complexiteit van het werkaanbod", legt Wolfgang Draeger, uitvoerend directeur van het bureau voor werk Mönchengladbach, uit. Er zijn een bijzonder groot aantal banen in het Rijndistrict in ambachten en zorg, evenals in de beroepsvelden van de metaal-, elektrische en gas-waterinstallatie. Maar het gebrek aan taalvaardigheden maakte de bemiddeling moeilijk.

 

Schweers heeft de beslissing niet betreurd. Na de stage huurde hij Aljabahji in. "We kunnen veel van elkaar leren in ons professionele leven," zegt hij. Aljabahji zit als productmanager op kantoor, met zijn eigen ideeën. Om de twee weken gaat hij naar Delmenhorst om zijn gezin te zien. Hij wil ze naar Meerbusch brengen, maar de zoektocht naar een huis voor het gezin van vijf is moeilijk. En de toekomst is onzeker: de verblijfs- en werkvergunningen van Aljabahji vervallen in november. Hij hoopt op een onbeperkt verblijfsrecht. "Het is mijn droom dat mijn kinderen een huis vinden in Meerbusch, dat ze opgroeien in een gezonde samenleving, stabiliteit ervaren en zich veilig voelen.".

 

 

Intertraffic 2018

 

Maart 2018 - PanStreet International en Schweers Consult Benelux treden toe van 's werelds grootste bijeenkomst van parkeerprofessionals in Amsterdam, 20 - 23 maart.

Intertraffic, Amsterdam

Intertraffic is 's werelds toonaangevende handelsevenement voor de verkeers- en mobiliteitsindustrie sinds de lancering in 1972

 

Bekijk onze hardware-oplossingen en de nieuwste technologieën LIVE op LPR-software op handhelds. Bezoek ons op de 2018 Intertraffic Conference & Expo. Kom ons bezoeken op stand 02.115

 

Berlin, Germany - Parking Enforcement

 

2018 februari - 20 jaar geleden heeft Berlijn gekozen voor Schweers als het gaat om oplossingen voor parkeren en code-afdwinging. We vertrouwen erop dat wij hun stad helpen met het afdwingen van hun stad van 3,7 miljoen mensen.

Berlijn, Duitsland

Berlijn, Duitsland upgradet hun handhaving met een nieuwe vloot van 850 Zebra TC56 handheld

 

Voor de vierde opeenvolgende keer heeft Schweers de RFP voor Berlijn gewonnen, de op een na grootste stad in de Europese Unie 

 

 

 

De hoofdstad van Duitsland voorzien van een volledig op het web gebaseerde oplossing en 830 - TC56-apparaten gekoppeld aan mobiele printers. Geladen met aangepaste, krachtige Politess Android-software. LPR-functies in onze handhavingssoftware zetten handhelds om in snelle, mobiele scanapparaten. Officieren zijn in staat om nummerborden te scannen en te controleren tegen meerdere databases van derde partijen, d.w.z. betalen per telefoon, vergunningen etc.

 

 

Huntington, NY - Parking Enforcement

 

April 2018 - Het aanbieden van een volledig gehoste webgebaseerde oplossing aangedreven door Politess Android.

Huntington, NY

Huntington-upgrades voor de Zebra TC56-robuuste smartphone geladen met onze krachtige app Politess Enforcement

 

Geïntegreerd met Parkeon's multi space kiosken en binnenkort Parkmobile voor Pay-by-Space betalingen. Realtime ticketing, vergunning en scofflaw-cheques. Gehoste webgebaseerde oplossing beschikbaar voor elke laptop, computer enz. Voor geautoriseerde beheerders. Geïntegreerd met Brekford's IP360 ° voor nabewerking. We zijn trots om onze relatie met deze historische stad voort te zetten naarmate hun behoeften en bevolking groeien.
 

 

 
Huntington is gelegen in Suffolk County aan de noordkust van Long Island. Opgericht in 1653 Huntington is een forensenstad met een bevolking van 203.000 inwoners. We zijn trots om onze relatie met deze historische stad voort te zetten naarmate hun behoeften en bevolking groeien


 

Kirkland, WA - Parking Enforcement

 

December 2017 - Aangepaste Android-software van Politess op mobiele apparaten van Zebra maakt het de politie-afdeling van Kirkland mogelijk om beste praktijken op het gebied van handhaving te implementeren.

Kirkland, WA

Kirkland verwelkomt onze app Politess Enforcement op de TC56-robuuste apparaten van Zebra

 

Compleet met real-time integratie met Genetec LPR-scanauto's, Cale Pay-by-Plate-meters en Verus Pay-by-Phone. Gehoste webgebaseerde oplossing geeft geautoriseerde beheerders volledige toegang tot hun gegevens, rapporten en ticketgegevens met foto's. Integratie met Codesmart voor nabewerking..

 

 

Kirkland heeft 87.000 inwoners en ligt buiten Seattle, WA. Kirkland ligt aan het Lake Washington met een bruisende binnenstad en heeft een explosieve groei gekend. De thuisbasis van het ontwikkelkantoor van Google en bekend bij Costco-kopers die het private labelproduct van Costco vernoemen naar deze stad. We zijn er trots op deel uit te maken van deze levendige, robuuste en technologisch onderlegde community.


 

New Orleans IPI EXPO 2017

 

Mei 2017 - Schweers Technologies neemt deel aan de grootste bijeenkomst van parkeerprofessionals in de VS in New Orleans, 21 - 24 mei.

New Orleans, LA

International Parking Institute 2017 Conference and Expo in New Orleans

 

Bekijk onze hardware (geïntegreerde printer) oplossingen en nieuwste technologieën LIVE op LPR-software op handhelds. Bezoek ons op de IPI Conference & Expo 2017. Kom ons bezoeken op stand 1145

 

Niagara Falls, NY - Parking Enforcement

September 2016 - Schweers Technologies upgradet Niagara Falls, de handhavingsoperatie van NY.

Niagara Falls, NY

Niagara Falls, NY introduceert de nieuwe X7-oplossing voor parkeerhandhaving

 

Handgeschreven citaten worden vervangen door een volledig automatische oplossing met het nieuwe X7-handheld-apparaat. Een primeur in de Verenigde Staten, met trots introduceren we onze nieuwe ergonomisch ontworpen X7-eenheid van Schweers.

 

 

 

De X7 is Android gebaseerd met een ingebouwde 5 megapixel camera, 3 "thermische printer, 2D barcodelezer, LPR, GPS, WiFi en Bluetooth. De oplossing van Niagara Fall is geïntegreerd met Parkeon's Pay-by-Plate Kiosks en Whoosh Pay-by-Phone applicatie. De rekenmachine ondervraagt ​​de Parkeon-server en ontvangt de meest recente plaatstatus voor elke betreffende kentekenplaat. Bovendien wordt elke plaat automatisch vergeleken met een actuele scofflaw-lijst en krijgen functionarissen onmiddellijk een melding als er een overeenkomst wordt gevonden. Onbeperkte foto's kunnen worden gemaakt en gekoppeld aan de ticketgegevens. De 2D-barcodescanner wordt gebruikt om de vincode te scannen die de handheld vooraf opvult met informatie over de voertuigplaat, vervaldatum, enz.
 
Dit is een volledig web gehoste oplossing met gemakkelijke toegang voor geautoriseerde beheerders vanaf elke laptop, computer, telefoon enz. Alle kaartgegevens worden verzonden naar de backoffice van Niagara Fall voor nabewerking.
 
De robuuste X7 voldoet aan en overtreft de eisen van de strenge en besneeuwde winters in de stad en toch hete, vochtige zomers
 
Niagara Falls wordt momenteel bezocht door bijna tien miljoen mensen per jaar, met de waterval beschouwd als een van de top tien toeristische bestemming van de Verenigde Staten.


 

Parking Enforcement San Diego International Airport

 

Oktober 2016 - San Diego Airport vertrouwt sinds 2008 op Schweers Technologies om zowel parkeer- als overtredinghandhaving te bieden.

San Diego, CA

San Diego, CA upgradet hun handhaving met een nieuwe vloot van Ruggear-eenheden

 

De luchthaven is de drukste commerciële single-luchthaven in de VS en had vorig jaar 20 miljoen passagiers. Gerapporteerd door Forbes Magazine als een van de top 5 beste luchthavens in de Verenigde Staten, is Schweers trots deel uit te maken van dit succes.

 

 

 

Officieren zijn nu uitgerust met 55 nieuwe RG730 professionele smartphones geladen met een aangepaste, zeer gestroomlijnde en efficiënte handhavingsoplossing. Geavanceerde online "gedeelde" handhaving elimineert de behoefte aan handgeschreven notities en automatiseert hun werking volledig. Elke overtreding wordt opgeslagen en beschikbaar gemaakt voor alle functionarissen om te controleren, de status van de overtreding te controleren en de overtreding op te heffen of een andere overtreding uit te leggen die aan de eerste is gekoppeld. Daarnaast biedt een informatiemodule ambtenaren de mogelijkheid om toeristen snel te helpen vragen over luchtvaartmaatschappijen, hotels, taxi's enz. Te beantwoorden en hen in staat te stellen echte ambassadeurs van de luchthaven te zijn. Het is gebouwd als een webgebaseerde oplossing en is beschikbaar vanaf elke computer of laptop. Wi-Fi-gestuurde, real-time Scofflaw-controles en integratie met Duncan Solutions voor nabewerking dragen bij aan de kracht van dit nieuwe systeem..


 

Copenhagen iForceONE - Parking Enforcement

 

De afgelopen 15 jaar heeft Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, zich tot Schweers gewend voor hulp bij hun parkeerhandhaving.

Kopenhagen, Denemarken

De stad Kopenhagen maakt gebruik van iForceONE-scanauto's voor handhaving

 

Met 13 Universiteiten en Hogescholen en een grootstedelijk gebied met meer dan 2 miljoen inwoners werkte Schweers samen met deze internationale bestemming aan een vooruitstrevende oplossing voor handhaving van parkeerplaatsen.

 

 

 

Toen Kopenhagen te maken kreeg met een nieuw voor het land geldend mandaat om papieren parkeerkaartjes te elimineren, keerden ze opnieuw naar Schweers. We zijn trots om onze succesvolle relatie met deze historische stad voort te zetten en hebben een volledig geïntegreerde en gedigitaliseerde oplossing geïntroduceerd. Onze nieuwe oplossing omvat 120 apparaten + 3 SenForce LPR-scanauto's met real-time integratie, inclusief digitalisering voor particulieren, Pay-by-Phone en LPR. Look-ups naar meerdere externe leveranciers worden parallel en binnen enkele seconden bereikt vanaf zowel de apparaten als de LPR-scanauto's. Overtredingen die met de LPR-scanauto's zijn vastgelegd, worden in realtime naar het dichtstbijzijnde apparaat gestuurd voor snelle en efficiënte handhaving.


 

Portland Parks and Recreation - Parking Enforcement

 

Februari 2016 - Nieuwe oplossing voor parkeerhandhaving voor de Park and Recreation Department van The City of Portland.

Portland's Dept. of P&R, OR

Portland Parks and Recreation kiest voor Schweers als oplossing voor parkeerhandhaving

 

Opgedragen aan het afdwingen van de parkeerplaatsen bij de honkbalvelden van Portland, gedenktekens, tennisbanen, wandelpaden en skateboardparken. Het Park en Recreation Department wendde zich tot Schweers Technologies

 

 

 

Met 2.300.000 mensen woonachtig in het grootstedelijk gebied De Parks and Recreation Department had hulp nodig bij het converteren van hun activiteiten van handgeschreven tickets naar een webgebaseerde, realtime handhavingsoperatie.
 
Schweers heeft X600's geïnstalleerd met geïntegreerde 2D-barcodescanners, kleurencamera's, printers en 3G-modems. Er worden 3 verschillende vergunningscategorieën afgedwongen met automatische controles tegen dagelijks gedownloade lijsten. De 2D-barcodescanner wordt gebruikt om dagelijkse vergunningen te scannen op fraude en 1D-barcodelicenties worden in de rekenmachine gescand om de xx # in de geschiedenis van de overtreding op te nemen. Dankzij de succesvolle integratie met Cale-meters kan de officier in realtime vanuit de X600 de betalingsstatus van parkeerplaatsen binnen de Cale-zones controleren. Alle kaartgegevens worden in realtime overgedragen aan een Politess Web Office zodat de beheerder het rechtssysteem van de stad kan beoordelen en doorsturen voor verwerking.
 
Schweers Technologies helpt The City of Portland sinds 2005 met hun parkeerhandhaving. We zijn er trots op samen te werken met de Park and Recreation Department om een ​​efficiënte en gestroomlijnde oplossing voor hun drukke omgeving te creëren.


 

Amherst MA, Parking Enforcement

 

Februari 2016 - Schweers Technologies heeft onlangs de installatie van nieuwe hardware en software voor parkeerhandhaving voor de stad Amherst, MA, voltooid.

Amherst, MA

Amherst, MA selecteert Schweers om hun parkeerhandhaving op te waarderen

 

Schweers Technologies is, samen met haar moedermaatschappij Schweers International, een wereldmarktleider in de productie en ontwikkeling van draagbare apparaten, parkeerhandhavingssystemen, webgebaseerde operaties en draagbare toepassingen voor professionele wetshandhaving.

 

 

 

Met 1.200 klanten en 10.000 apparaten die dagelijks overal ter wereld in gebruik zijn, is Schweers er trots op deze ervaring mee te brengen naar Amherst, MA. 
 
Schweers Technologies is, samen met haar moedermaatschappij Schweers International, een wereldmarktleider in de productie en ontwikkeling van draagbare apparaten, parkeerhandhavingssystemen, webgebaseerde operaties en draagbare toepassingen voor professionele wetshandhaving. Met 1.200 klanten en 10.000 apparaten die dagelijks overal ter wereld in gebruik zijn, is Schweers er trots op deze ervaring mee te brengen naar Amherst, MA.
 
De stad van Amherst, opgericht in 1759, is de thuisbasis van de Universiteit van Massachusetts, Amherst College en Hampshire College. Gelegen in de Berkshires met een full-time populatie van 37.800, een actieve toeristenbasis en strenge winters had de stad Amherst behoefte aan een robuuste maar flexibele oplossing die kon meegroeien met de veranderende behoeften van de stad. Officieren geven nu kaartjes uit met 4 - x 600 handheld-apparaten met geïntegreerde kleurencamera's, geïntegreerde 3-inch thermische printers en 3G-modems voor online connectiviteit.Interegratie met Civicsmart (voorheen Duncan) -meters voor realtime betalingsstatus van parkeerplaatsen.Foto's zijn gekoppeld aan elke overtreding, Er worden dagelijks vergunningslijsten op de rekenmachine geladen om automatische opzoekingen met elk kenteken in te schakelen, wordt de Civicsmart-meterquery afgedrukt op elk geschikt ticket, worden kaartgegevens gedownload aan het einde van de dienst, gecontroleerd door beheerders en naadloos doorgestuurd naar de Tyler Muni en het Town Court-systeem voor de verwerking van backoffices.


 

Portland OR, Parking Enforcement

 

21 januari 2015 - Portland, een klant sinds 2003, vernieuwde hun contract voor 65 - X600 handheld-apparaten, compleet met 2D-barcodescanner, GPS-tracking en een geavanceerde real-time timingmodule.

Portland, OR

Portland, OR verlengt contract met Schweers voor parkeerhandhaving

 

Schweers Technologies, een wereldmarktleider in de productie en ontwikkeling van draagbare apparaten, handhavingssystemen voor parkeren, webgebaseerde activiteiten en in de hand gehouden toepassingen voor professionele wetshandhaving, heeft de verlenging aangekondigd van hun contract met de stad Portland, Oregon.

 

 

 

Portland is de grootste stad in Oregon met een bevolking van 609.000 en 2.300.000 mensen die in het grootstedelijk gebied wonen. Portland is een pionier op het gebied van parkeerhandhaving en openbare veiligheid en is trots op de meest geavanceerde oplossingen. De stad heeft een levendig nachtleven en een actieve toeristenindustrie. Als ambassadeurs van de stad worden parkeerwachten aangemoedigd bezoekers te verwelkomen, te helpen met aanwijzingen en een vriendelijk gezicht te zijn in het midden van een drukke stad. Dus hoewel het belangrijkste werk van een functionaris draait om handhaving, worden ze nu ook gezien als een veel breder scala aan diensten die de gemeenschap ten goede komen
 
Schweers werkte hand in hand met de gemeente om zijn complexe parkeeroplossing te ontwikkelen. Ze fungeerden als partners en gaven elkaar vervolgens de mogelijkheid om nieuwe oplossingen te vinden en daardoor een hogere mate van dienstverlening aan het publiek te bieden en tegelijkertijd het rendement en de voordelen voor de stad te vergroten.
 
28 jaar lang ontwikkelen, ontwerpen en produceren Schweers-apparaten staan ​​bekend om hun ergonomische, robuuste en comfortabele ontwerp. Met geïntegreerde thermische printers, geïntegreerde kleurencamera's en real-time mogelijkheden kunnen ze de hitte van Abu Dhabi, de sneeuwwinters van NY en de regen van Portland, OR, weerstaan. Als innovators op het gebied van parkeerhandhavingssystemen, webgebaseerde operaties en handheld-applicaties, creëert Schweers een betrouwbare geïntegreerde service voor eenvoudig recht door handheld parkeren

 
"Correcte en efficiënte handhaving zorgt voor respect voor parkeer-, milieu- en andere regelgeving die leidt tot verbeterde openbare veiligheid, meer doorstroming en grotere beschikbaarheid van legale parkeerplaatsen.", Aldus Michael Schweers, president en oprichter van Schweers International.


 

 

Street smart enforcement

 

Contact ons

 

CarB 35  

Rudolf-Diesel-Str. 18

D-40670 Meerbusch - Germany

Phone 35   +49 2159 5292-0
Fax 35b   +49 2159 5292-39
Mail 35   Stephan Meiser

Service

 

Service

Voor servicebehoeften

neem contact op:

Mail Service

Sociaal

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Afdruk

 

Disclaimer   Disclaimer / Afdruk
Disclaimer   Politique de confidentialité