30 JAAR GELEDEN

HOE HET BEGON

we bouwen oplossingen

 

In 1988 ontwikkelde en produceerde Schweers de allereerste draagbare mobiele computer met een geïntegreerde printer die is ontworpen voor parkeerhandhaving. Nu, 30 jaar en 1200 gemeentelijke klanten later, is ons succes nog steeds gebaseerd op dezelfde fundamentele principes. Innovatie, vindingrijkheid, kwaliteit en langetermijndoelen zijn de basis van het succes van Schweers. Door hand in hand te werken met onze klanten en partners, zijn we in staat elkaar te versterken en wederzijds voordelige oplossingen te vinden. Door samen te werken, profiteren klanten in Europa van de lessen die ze in Australië hebben geleerd, en die in Australië leren van oplossingen die zijn ontwikkeld in de Verenigde Arabische Emiraten, en dus gaat de cirkel door. Bij Schweers geloven we dat gemeenschappelijke doelen alleen bereikt kunnen worden door uitgebreide samenwerking.

PanStreet

 

Schweers Consult Benelux heeft samen met ons Duitse moederbedrijf meer dan 1200 klanten over de hele wereld. Onze klanten variëren van steden met 600 draagbare apparaten tot kleine dorpen met slechts één handheld

 

 

Elke klant is belangrijk. En twee klanten zijn niet hetzelfde. Elke stad heeft zijn eigen wet- en regelgeving. Elke oplossing moet deze verschillen weerspiegelen.

 

• 30 jaar ervaring in de parkeerindustrie

 

• 1200 klanten wereldwijd in 15 verschillende landen

 

• 10.000 veldbedieningsterminals

 

• Ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in eigen huis sinds 1988

"Juiste handhaving waarborgt de naleving van parkeer-, milieu- en andere voorschriften die leiden tot verbeterde openbare veiligheid, meer doorstroming en grotere beschikbaarheid van legale parkeerplaatsen."

– Michael Schweers, CEO and founder of PanStreet International –

 

 

Street smart enforcement

 

Contact ons

 

CarB 35  

Rudolf-Diesel-Str. 18

D-40670 Meerbusch - Germany

Phone 35   +49 2159 5292-0
Fax 35b   +49 2159 5292-39
Mail 35   Stephan Meiser

Service

 

Service

Voor servicebehoeften

neem contact op:

Mail Service

Sociaal

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Afdruk

 

Disclaimer   Disclaimer / Afdruk
Disclaimer   Politique de confidentialité