NOGLE REFERENCER

SCHWEERS A GLOBAL COMPANY

San Diego International Airport

San Diego

Californië

 

San Diego Airport vertrouwt sinds 2008 op Schweers Technologies om zowel een parkeer- als een overtredende handhavingsoplossing te bieden. De luchthaven is de drukste commerciële single-luchthaven in de VS en had vorig jaar 20 miljoen passagiers. Gerapporteerd door Forbes Magazine als een van de top 5 beste luchthavens in de Verenigde Staten, is Schweers trots deel uit te maken van dit succes.

 

{slider=Meer info}

 

Officieren zijn nu uitgerust met 55 nieuwe RG730 professionele smartphones geladen met een aangepaste, zeer gestroomlijnde en efficiënte handhavingsoplossing. Geavanceerde online "gedeelde" handhaving elimineert de behoefte aan handgeschreven notities en automatiseert hun werking volledig. Elke overtreding wordt opgeslagen en beschikbaar gemaakt voor alle functionarissen om te controleren, de status van de overtreding te controleren en de overtreding op te heffen of een andere overtreding uit te leggen die aan de eerste is gekoppeld. Daarnaast biedt een informatiemodule ambtenaren de mogelijkheid om toeristen snel te helpen vragen over luchtvaartmaatschappijen, hotels, taxi's enz. Te beantwoorden en hen in staat te stellen echte ambassadeurs van de luchthaven te zijn. Het is gebouwd als een webgebaseerde oplossing en is beschikbaar vanaf elke computer of laptop. Wi-Fi-gestuurde, real-time Scofflaw-controles en integratie met Duncan Solutions voor nabewerking dragen bij aan de kracht van dit nieuwe systeem.

{/slider}

Copenhagen

Kopenhagen

Denemarken

 

De afgelopen 15 jaar heeft Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, zich tot Schweers gewend voor hulp bij hun parkeerhandhaving. Met 13 Universiteiten en Hogescholen en een grootstedelijk gebied met meer dan 2 miljoen inwoners werkte Schweers samen met deze internationale bestemming aan een vooruitstrevende oplossing voor handhaving van parkeerplaatsen.

 

 

{slider=Meer info}

 

Toen Kopenhagen te maken kreeg met een nieuw voor het land geldend mandaat om papieren parkeerkaartjes te elimineren, keerden ze opnieuw naar Schweers. We zijn trots om onze succesvolle relatie met deze historische stad voort te zetten en hebben een volledig geïntegreerde en gedigitaliseerde oplossing geïntroduceerd. Onze nieuwe oplossing omvat 120 apparaten + 3 Sensen LPR-scanauto's met real-time integratie, inclusief digitalisering van woningen, pay-per-phone en LPR. Opzoekingen naar meerdere externe providers worden parallel en binnen enkele seconden uitgevoerd vanaf zowel de apparaten als de LPR-scancars. Overtredingen die met de LPR-scanauto's zijn vastgelegd, worden in realtime naar het dichtstbijzijnde apparaat gestuurd voor snelle en efficiënte handhaving.

{/slider}

Portland Park&Recreation

Portland Parken

Oregon

 

Schweers Technologies kondigt de installatie aan van een nieuwe oplossing voor parkeerhandhaving voor The Park and Recreation Department van The City of Portland. Opgedragen aan het afdwingen van de parkeerplaatsen bij de honkbalvelden van Portland, gedenktekens, tennisbanen, wandelpaden en skateboardparken. Het Park en Recreation Department wendde zich tot Schweers Technology.

 

{slider=meer info}

 

Lees hier het volledige artikel

{/slider}

"You can't rely on bringing people downtown, you have to put them there"

– Jan Jacobs, Urban Economist –

 

Cologne

Keulen

Germany

 

De stad Keulen heeft meer dan 250 Handheld computers van Politess geïnstalleerd en geeft 12.000 - 15.000 kaartjes per dag uit.

 

{slider=meer info}

 

Keulen gebruikt verschillende versies van onze handheld-computers, allemaal geïntegreerd met de software van Politess.

{/slider}

Huntington

New York

 

Huntington-upgrades voor de Zebra TC56-robuuste smartphone geladen met onze krachtige app Politess Enforcement.

 

{slider=meer info}

 

Geïntegreerd met Parkeon's multi space kiosken en binnenkort Parkmobile voor Pay-by-Space betalingen. Realtime ticketing, vergunning en scofflaw-cheques. Gehoste webgebaseerde oplossing beschikbaar voor elke laptop, computer enz. Voor geautoriseerde beheerders. Geïntegreerd met Brekford's IP360 ° voor nabewerking.

Huntington is gelegen in Suffolk County aan de noordkust van Long Island. Opgericht in 1653 Huntington is een forensenstad met een bevolking van 203.000 inwoners. We zijn trots om onze relatie met deze historische stad voort te zetten naarmate hun behoeften en bevolking groeien.

{/slider}

Berlin

Berlin

Germany

 

Berlijn, Duitsland upgradet hun handhaving met een nieuwe vloot van 850 Zebra TC56 handheld.

 

{slider=meer info}

 

Voor de vierde opeenvolgende keer heeft Schweers de RFP voor Berlijn gewonnen, de op een na grootste stad in de Europese Unie.

De hoofdstad van Duitsland voorzien van een volledig op het web gebaseerde oplossing en 830 - TC56-apparaten gekoppeld aan mobiele printers. Geladen met aangepaste, krachtige Politess Android-software. LPR-functies in onze handhavingssoftware zetten handhelds om in snelle, mobiele scanapparaten. Officieren zijn in staat om nummerborden te scannen en te controleren tegen meerdere databases van derde partijen, d.w.z. betalen per telefoon, vergunningen etc.

{/slider}

Portland

Oregon

 

Portland, Oregon vernieuwde onlangs hun contract voor 72 x600 eenheden, compleet met 2D-barcodelezers. Ze hebben aangepaste mobiele software die hun geavanceerde vergunningsprogramma ondersteunt.

 

{slider=meer info}

 

Hun programma wordt compleet geleverd met een timingprocedure, een waarschuwingsmodule en een uitgebreid beheer- en rapportagetool. Ook is GPS-officiers volgen geïntegreerd, zodat agenten hun dagelijkse schema kunnen vastleggen. We hebben onlangs onze Task and Shift Management-functie geïmplementeerd. In het voorjaar van 2016 selecteerde de stad Passport als hun Pay-by-Phone provider. Schweers zal integreren met deze externe aanbieder om de handhaving van Pay-by-Phone betalingen te beperken, zowel op nummerplaat als op lijst.

{/slider}

Dubai

Dubai

UAE

 

In 2009 hebben Dubai Road en Transport Authority hun 300 handheld-eenheden vernieuwd met de nieuwste x600-modellen. Ze opereren in een aantal van de meest uitdagende omstandigheden op straat ter wereld.

 

{slider=meer info}

 

Elk jaar worden er ongeveer 500.000 tickets uitgegeven, waaronder draadloze real-time controle van parkeervergunningen en fotoverwerking. Er is een geavanceerde gegevensoverdrachtplanning op zijn plaats met verschillende overdrachtsconfiguraties tijdens de dagelijkse 24-uurscyclus. Met behulp van lokaal geprogrammeerde Engels / Arabische software worden programmeurs ondersteund door Schweers.

{/slider}

Melbourne

Australië

 

Moreland City Council of Melbourne, Australië is een klant sinds 2011, met behulp van 20 Ticketman geïntegreerd met een in-ground-systeem (PODS) ontworpen door VMS.

 

{slider=meer info}

 

De PODS zijn volledig verborgen onder het wegdek in meer dan 4.300 parkeerplaatsen op en naast de weg om agenten te waarschuwen wanneer geparkeerde voertuigen hebben overnacht. De Ticketman uploadt automatisch alle inbreukgegevens van de sensor, de officier voert voertuigdetails in en drukt het ticket af.

{/slider}

Amherst

Massachusetts

 

Amherst ligt in het prachtige West-Massachusetts en is de thuisbasis van de Universiteit van Massachusetts, het Amherst College en het Hampshire College. In december 2015 installeerde Schweers een nieuwe parkeerhandhavingsoplossing voor deze universiteitsstad met 5 - X 600s geïntegreerd met kleurencamera's, 3" thermische printers en 3G-modems..

 

{slider=meer info}

 


Vergunningslijsten worden dagelijks op de rekenmachine geladen, geïntegreerd met Civicsmart / Duncan multi-ruimtemeters voor realtime betalingsstatus en integratie met Tyler Muni en het gerechtssysteem van de stad voor backofficeverwerking
.

{/slider}

Trondheim

Trondheim

Noorwegen

 

Trondheim is de op twee na grootste stad van Noorwegen met een bevolking van 180.000 inwoners. In 2016 installeerde Schweers een webgebaseerd systeem met 3 SenForce LPR-scanauto's, 25 handhelds, integratie met EasyPark Pay-by-Phone en twee digitale vergunningverleners voor zowel universiteits- als verblijfsvergunningen.

 

{slider=meer info}

 

Met behulp van onze gepatenteerde portalserver lanceren we veilige en veilige vragen voor alle drie afzonderlijke providers parallel voor zowel single plate- als lijstquery's. Vragen worden gesteld door zowel onze LPR-auto's als onze handheld LPR voor onmiddellijke resultaten.

{/slider}

PanStreet International – Street smart enforcement

"The experience has been light years forward in ease of use, in flexibility of the system and the organization to adapt to our needs, and in cost. They offered far better real-time systems ... integrated nicely with our various parking meter systems; mechanical meters, Parkeon Multimeter and lot based systems. We integrated data from our Town Clerk's parking permit system so officers could validate if the vehicle's permits were valid ... are about to start using Android phones to manage our Handicapped Enforcement. The organization has been VERY patient and flexible with the town and has made many customizations and enhancements."

– Bill Crowley, Director of Information Technology, Town of Huntington, NY. –

 

 

Street smart enforcement

 

Contact ons

 

CarB 35  

Rudolf-Diesel-Str. 18

D-40670 Meerbusch - Germany

Phone 35   +49 2159 5292-0
Fax 35b   +49 2159 5292-39
Mail 35   Stephan Meiser

Service

 

Service

Voor servicebehoeften

neem contact op:

Mail Service

Sociaal

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Afdruk

 

Disclaimer   Disclaimer / Afdruk
Disclaimer   Politique de confidentialité