SAMENWERKING MAAKT ONS STERK

GOED TEAMWERK

Michael Schweers

 

Michael Schweers

CEO en oprichter, PanStreet International

 


 

Michael heeft meer dan 30 jaar ervaring met honderden gemeentelijke parkeer- en verkeershandhavingsafdelingen wereldwijd. De heer Schweers is de oprichter van PanStreet International, opgericht in 1988 om geautomatiseerde handheld-handhavingsoplossingen over de hele wereld te ontwikkelen, produceren en ondersteunen.

 

Schweers 'handheld computers en citatie-oplossingen zijn in gebruik in meer dan 1200 steden over de hele wereld en verstrekken jaarlijks meer dan 100 miljoen tickets.

 

Pam

 

Pam Arian

Director Brand Awareness and Client Development

 


 

Pam begon in 2012 bij Schweers te werken. Verantwoordelijk voor het vinden en ontwikkelen van relaties met belangrijke partners, waardoor we in staat zijn om complexere en gelaagde oplossingen te integreren en aan te bieden. Toezicht houden op het dagelijks beheer van het bedrijf, inclusief de ontwikkeling van marketingmateriaal, gericht op nieuwe groeigebieden, beheer van het budget, aanwerving en ontwikkeling van personeel. Directe klantenondersteuning om klantdoelen te identificeren en matchen met Schweers-oplossingen.

 

IngoS2

 

Ingo Schweers

Director Operations en Corporate Identity

 


 

Ingo ging in 2006 samenwerken met Schweers International om het langdurige ergonomische ontwerp van de Ticketman-apparaten te creëren, waaronder de X600 en de X7, de eerste Android-tablet ooit met een ingebouwde 3-inch thermische printer. Ingo trad in 2010 toe tot de divisie Verenigde Staten als operationeel directeur. Naast het toezicht op de Amerikaanse activiteiten is hij betrokken bij de ontwikkeling van hardware en software. Ingo is opgeleid als architect en studeerde in 1987 af aan de Technische Universiteit van Keulen.

 

Stephan Meiser

 

Stephan Meiser

Marketing en projectmanager

 


 

Stephan is een specialist in het ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van mobiele handheld-handhavingssystemen en databases voor meer dan 200 klanten. Hij heeft een breed scala aan IT-projectmanagementvaardigheden op het gebied van projectmanagement, ITIL, IT-integratie, requirementsanalyse, softwareontwikkeling en verandermanagement.

 

Hij ondersteunt en consulteert voor en met klanten van Schweers wereldwijd. Hij heeft 30 jaar bij Schweers gewerkt op alle gebieden van softwareprogrammering en projectbeheer. Eerder was hij een leraar voor de elektronische verwerking van gegevens.

 

Hecham Aljabahji

 

Hecham Aljabahji

Product Manager, International

 


 

Hecham is een specialist in het ontwerpen, ontwerpen en beheren van parkeeroplossingen en -producten. De voltooide projecten variëren van kleine steden tot 120.000 beheerde parkeerplaatsen. Hij heeft een breed scala aan vaardigheden voor parkeerbeheer op het gebied van projectbeheer, IT-integratie, productontwikkeling en slimme steden.

 

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van parkeeroplossingen op het gebied van consultancy en implementatie, leidt Hecham onze productontwikkelingsplannen als productmanager. Hij heeft een diploma in Electronics Engineering en is een gecertificeerde PMP®.

Timo Hartmann

 

Timo Hartmann

Chief Application Manager

 


 

Timo is een softwareontwikkelaar voor verschillende mobiele en serverplatformen, vooral Windows, Windows CE en Windows Mobile, met behulp van C ++ en C # en het Android-platform. Hij ontwerpt en implementeert software voor mobiele en server-applicaties, gespecialiseerd in online systemen, data-overdracht en het ophalen van informatie.

 

Softwareontwikkeling voor verschillende platforms, vooral Windows en Windows CE, met Delphi en C #. Creëren van single- en multi-tier applicaties met behulp van SQL Server en Oracle. Creëren van webapplicaties en webservices met behulp van ASP.NET. Programmeertalen: C #, Object Pascal, C, C ++, x86 Assembler. Vreemde taalvaardigheid: vloeiend in gesproken en geschreven Engels.

 

 

Ernst Grewe

Chief System Programmer

 


 

Mr. Grewe is een softwareontwikkelaar voor verschillende mobiele en serverplatformen, vooral Windows, Windows CE en Windows Mobile en het Android-platform. Ontwikkeling van stuurprogramma's (Windows CE, DOS), ontwikkeling van besturingssysteem (Windows CE, DOS, BIOS), ontwikkeling van hardwaretest- en configuratietools.

 

Programmeertalen: C, C ++, Pascal, Assembler, projectbeheer (met interne medewerkers en ook met externe bedrijven).

 

Ingo Koch

 

Ingo Koch

Applicatieprogrammeur, Mobiel / Online

 


 

Softwareontwikkeling voor verschillende platforms, met name Windows, Windows CE en Windows Mobile, met behulp van C ++ en C # en het Android-platform. Ontwerp en implementatie van mobiele applicaties met online functionaliteit.

 

Ontwerp en implementatie van serverzijdige communicatiediensten en componenten voor gegevensoverdracht en het ophalen van informatie. Ontwerp en implementatie van de Schweers Software Development Kit voor C # -ondersteuning van de Schweers-apparaten.

 

Heiko Stueltjens

 

Heiko Stueltjens

Product Manager

 


 

Heiko startte in september 2001 bij Schweers als netwerkbeheerder. Vervolgens nam hij de verantwoordelijkheid voor alle klantenondersteuning, training en installatie over de hele Duitse klantenkring over. Hij was ook de projectmanager voor grote installaties zoals Berlijn en Frankfurt.

 

Heiko heeft een enorme kennis van al onze producten en diensten in elke omgeving en met elke vorm van online of offline connectiviteit.

 

The Interns

 

De stagiairs

Bij Schweers Technologies

 


 

In New Jersey begeleiden wij middelbare scholieren van de lokale openbare middelbare school. De studenten zijn lid van het Robotics Team van de school. Deze studenten zijn afgestudeerd op Engineering, Columbia, MIT, Drexel, University of Michigan, enz. En keren terug om ons te helpen en zoals hier te zien - woon onze jaarlijkse pizza-feesten bij.

 

The Deron High School

 

The Deron High School

School of New Jersey, Inc.

 


 

De Deron School is een school voor speciale behoeften in onze geboortestad Montclair, NJ. Het aanbieden van programma's in academici, fijne en grove motorische coördinatie en sociale en onafhankelijke levende vaardigheden voor studenten met een handicap, waaronder autisme. Schweers is er trots op samen te werken met de Deron-school en hen de benodigde elektronica te bieden voor hun elektronische recyclingprogramma.

 

De leerlingen oefenen hun kleine motoriek bij door hun elektronische motoronderdelen te demonteren en de elektronische componenten van de Schweers-handhelds te demonteren en te sorteren voor elektronische recycling. Dit is een win-win situatie voor de studenten, de school, onze klanten en het milieu.

 

 

Our Team

 

Montclair High School

Vennootschap

 


 

Schweers Technologies begeleidt studenten van onze lokale openbare middelbare school - Montclair High School. Deze studenten zijn lid van het Robotics-team van de school. Vanwege deze relatie sponsoren we nu het Montclair High School Robotics Team.


Het Team bekend als Team 555 werd opgericht in 2001 en staat open voor alle geïnteresseerde studenten die naar de middelbare school gaan. Team 555 concurreert met andere teams via een internationale organisatie die bekend staat als FIRST. FIRST werd in 1989 opgericht door uitvinder Dean Kamen om studenten te inspireren om deel te nemen aan wetenschappelijke, technologische, technische en wiskundige carrières. FIRST staat voor "For Inspiration ad Recognition of Science and Technology.


Veel leden van het team krijgen toegang tot prestigieuze universiteiten en kiezen vaak voor majors op het gebied van luchtvaarttechnologie, civiele techniek, informatica, industrieel ontwerpen, wiskunde enz.


Bovendien begeleiden deze middelbare scholieren mentor middelbare scholieren die hen voorbereiden op deelname aan het rigoureuze middelbare schoolprogramma.


We zijn er trots op deel uit te maken van deze gemeenschap, deze studenten te begeleiden en hun werk te financieren
.

 

 

Street smart enforcement

 

Contact ons

 

CarB 35  

Rudolf-Diesel-Str. 18

D-40670 Meerbusch - Germany

Phone 35   +49 2159 5292-0
Fax 35b   +49 2159 5292-39
Mail 35   Stephan Meiser

Service

 

Service

Voor servicebehoeften

neem contact op:

Mail Service

Sociaal

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Afdruk

 

Disclaimer   Disclaimer / Afdruk
Disclaimer   Politique de confidentialité