SCAN WITH YOUR SMARTPHONE

SCAN WITH YOUR SMARTPHONE

ANPR INVENTORY IS HERE

ANPR INVENTORY IS HERE

lpr inventaris

handheld lpr -

- webgebaseerd -

snelle vastlegging van gegevens -

gepresenteerd in configureerbare formaten -

 

Schweers converteert Android-handhelds naar krachtige mobiele LPR-scanapparaten. Volledig geïntegreerd met onze Politess Inventory-app en gehost webgebaseerd kantoor. Leg kentekens vast met locatiegegevens die automatisch aan elke plaat zijn gekoppeld. Een snelle, efficiënte en kosteneffectieve methode voor het vastleggen van de nummerplaatinventaris. Naadloos verzamelde gegevens worden verplaatst naar uw webkantoor en worden gepresenteerd in geconfigureerde formaten. Voorbeelden - voor kassier op de luchthaven met ontbrekende tickets, luchthavenpersoneel om te helpen met ontbrekende auto's, data-analyse voor verkeers- of parkeerstudies, bezettingsonderzoeken enz.

SITE

Automatically link location to scanned plate.

SCAN

Scan the license plate with the camera of the device.

NEXT

Create list of all scanned plates with location.

Geef uw onderneming de mogelijkheid om complete, nauwkeurige en snelle lijsten te maken van alle auto's die gekoppeld zijn aan locatiegegevens. Met behulp van deze technologie zullen uw agents de invoer van gegevens, fouten en bestede tijd drastisch verminderen. Onze krachtige oplossing behandelt zowel op straat als op straat parkeerfaciliteiten. Bij toegang op straatbezetting, verkeerspatronen of forensenstudies stelt Politess Inventory uw veldtechnici in staat om elke auto binnen een bepaald gebied te loggen. Off-street agenten kunnen de plaat en de locatie binnen elke parkeerfaciliteit van elk formaat vastleggen.

 

Alle gegevens worden draadloos verplaatst naar een op het web gebaseerde gehoste oplossing die toegankelijk is voor uw administratieve medewerkers. De database-indeling is configureerbaar en kan op basis van uw vereisten worden gemaakt. Rapporten kunnen worden gegenereerd met datumparameters, filters enz. En kunnen worden gedownload, afgedrukt of per e-mail worden verzonden via Excel, CSV, HTML, enzovoort. Geautoriseerde beheerders kunnen alle vastgelegde gegevens bekijken en bewerken..

 

Politess Inventory kan worden gedownload naar standaard Android-smartphone die door de gebruiker wordt geleverd of robuuste professionele tools die door Schweers worden aangeboden en worden onderhouden.

LPR Timing

LPR Timing

Read more

LPR Mobile

LPR Mobile

Read more

Steve Jobs, Cofounder of Apple Computer, Inc. now Apple Inc. (1955 – 2011)

"Design is not just what it looks and feels like. Design is how it works."

 

Street smart enforcement

 

Contact ons

 

CarB 35  

Rudolf-Diesel-Str. 18

D-40670 Meerbusch - Germany

Phone 35   +49 2159 5292-0
Fax 35b   +49 2159 5292-39
Mail 35   Stephan Meiser

Service

 

Service

Voor servicebehoeften

neem contact op:

Mail Service

Sociaal

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Afdruk

 

Disclaimer   Disclaimer / Afdruk
Disclaimer   Politique de confidentialité