VERIFIËREN ISSUE

SCANNEN

PARKERKAMER BEWAKING APP

we bouwen handhavingsoplossingen

Schweers transformeert de apparaten in krachtige handhavingsinstrumenten om de wet snel en efficiënt te handhaven. Compleet modulair ontwerp met een op maat gemaakte benadering voor elke operatie, van elementaire handhaving tot gelaagde complexiteit. Webgebaseerd, gehost en geïntegreerd met meerdere externe providers en interne stadsdatabases.

WE LOVE PARKING

ANPR-scanning zet de Android-rekenmachine om in een snel, mobiel ANPR-apparaat.

De ANPR-functionaliteit is geïntegreerd met onze handhavingsapp waarmee de officier kentekenplaten kan vastleggen en onmiddellijk kan opzoeken bij externe leveranciers. Een kenteken scannen en automatisch controleren op pay-by-phone, pay-per-plate, scofflaw, vergunning, overuren. Snel, nauwkeurig, efficiënt..

 

Minder gegevensinvoer, minder fouten, hogere officiersproductiviteit.

Enforcement Software with LPR

 

Modules / Extensies

Expand your enforcement software with any add-on at any time.

Onafhankelijkheid op de markt beschermt kapitaalinvesteringen en stelt beleidsmakers in de stad in staat om autonoom te zijn.

Bij Schweers richten we ons op handhaving. En dat al 30 jaar. Onze missie is om uw officier in het veld en uw personeel op kantoor uit te rusten met de krachtigste maar toch flexibele en zelfvoorzienende oplossing. We zijn in het echte leven geaard, hebben samengewerkt met meer dan 1200 gemeenten over de hele wereld en zijn op de hoogte van alle uitdagingen die uw team tegenkomt. Als de ontwikkelaar kunnen we toevoegen aan uw oplossing als de behoeften van uw stad veranderen of uw budget groeit.

 

Integratie met in grondsensoren, stationaire LPR-camera's, LPR-scanauto's, conversie van betaal- en displaymeters naar pay-per-plate of spatie, pay-per-phone en gedeelde timing. We zullen ze integreren in uw bestaande handhavingssysteem - als u er klaar voor bent. Met weinig storing voor uw werking.

Betalen-per-Plate

LPR Scan-Auto

Permit controleren

Sighting

Zondaar Lijst

Data

Notitieboekje

GEO Mapping

Compleet modulair ontwerp met een op maat gemaakte benadering voor elke operatie, van elementaire handhaving tot gelaagde complexiteit.

 

WebOffice

Ticketgegevens worden in realtime naar ons op internet gebaseerde gehoste kantoor verplaatst. Geautoriseerde beheerders met verschillende gebruikersrechten kunnen het ticketdat bekijken voordat ze naar de nabewerking gaan. Het gehoste kantoor is de denktank van de oplossing met rapportagefunctionaliteit, officiële inloggegevens, vervolgkeuzemenu-tabellen en een archief van alle kaartgegevens.

 

Gebruiksvriendelijk, intuïtief en toegankelijk door verschillende gebruikersrechten voor verschillende personeelsleden.

Politess Web BackOffice

BackOffice

Voor de verwerking van ticketgegevens kan de overstap van het webkantoor naar het rechtssysteem, externe verwerkingsproviders of volledig worden verwerkt door onze oplossing.

LPR Inventory Cyan7x

LPR Inventory

Read more

LPR Mobile

LPR Mobile

Read more

Steve Jobs, Cofounder of Apple Computer, Inc. now Apple Inc. (1955 – 2011)

"You’ve got to start with the customer experience and work back toward the technology - not the other way around."

 

Street smart enforcement

 

Contact ons

 

CarB 35  

Rudolf-Diesel-Str. 18

D-40670 Meerbusch - Germany

Phone 35   +49 2159 5292-0
Fax 35b   +49 2159 5292-39
Mail 35   Stephan Meiser

Service

 

Service

Voor servicebehoeften

neem contact op:

Mail Service

Sociaal

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Afdruk

 

Disclaimer   Disclaimer / Afdruk
Disclaimer   Politique de confidentialité