PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

PERSOONLIJK ONDERHOUD EN

hardwareonderhoud en softwareondersteuning

- hands on support -

 

We houden professioneel toezicht op de reparatie en het onderhoud van uw apparaten op ons Duitse hoofdkantoor in Meerbusch. Ons team van geschoolde technici zorgt ervoor dat uw handhelds soepel en efficiënt werken. Naast het toezicht houden op de reparatie van schade veroorzaakt door normale slijtage, controleren we uw apparaten op mogelijke zwakke punten en ID-preventieve reparaties. Jaarlijkse software-updates, antwoorden op softwarevragen en een helpdesk voor ondersteuning zijn allemaal onderdelen van onze toewijding aan u.

 

Als softwareontwerper en -ontwikkelaar kunnen we capaciteiten en componenten aan uw oplossing toevoegen wanneer uw behoeften veranderen. Deze stukjes, of het nu gaat om GPS-tracking, 2D-barcodescanning, LPR of telefoongesprekken / ruimtehandhaving kunnen op elk moment aan uw oplossing worden toegevoegd. Vaak op afstand door ons team van software-engineers. Uw apparaat zal snel worden gerepareerd en op de weg terug naar uw operatie met weinig stilstandtijd.

 

De naam SCHWEERS staat voor innovatieve en toonaangevende producten en diensten op het gebied van mobiliteit en verkeer. Onze hoge normen zijn van toepassing op de gehele levenscyclus van uw oplossing en omvatten daarom de volgende services:

Les appareils informatiques mobiles sont extrêmement sollicités sur la route. Avec la maintenance SCHWEERS, vos appareils mobiles fonctionneront de manière fiable même dans des conditions difficiles.

ENTRETIEN DU MATÉRIEL

Continu software-onderhoud zorgt voor de kwaliteit, wettelijke naleving en systeembeschikbaarheid van alle processen van uw Politess®-systeem.

SOFTWARE-ZORG

onderhoud en service voor uw politess-systeem

zodat uw investering snel loont -

 

De productiviteit en winstgevendheid van uw Politess®-systeem is ook afhankelijk van hoe goed software en hardware worden onderhouden, onderhouden en gerepareerd. Ons geavanceerde serviceprogramma past uw oplossing aan aan veranderende vereisten en garandeert de winstgevendheid.

Amos Winter, Professor, Department of Mechanical Engineering, MIT.

"Engage the end user in the design process. Don't just ask him what he needs, but ask him how he think it can be achieved."

 

Street smart enforcement

 

Contact ons

 

CarB 35  

Rudolf-Diesel-Str. 18

D-40670 Meerbusch - Germany

Phone 35   +49 2159 5292-0
Fax 35b   +49 2159 5292-39
Mail 35   Stephan Meiser

Service

 

Service

Voor servicebehoeften

neem contact op:

Mail Service

Sociaal

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Afdruk

 

Disclaimer   Disclaimer / Afdruk
Disclaimer   Politique de confidentialité