NÅR REFERANSER

SCHWEERS A GLOBAL COMPANY

San Diego International Airport

San Diego

California

 

San Diego flyplass har stolt på Schweers Technologies siden 2008 for å levere både en parkering og en bruddforebyggende løsning. Flyplassen er den travleste enkeltbana kommersielle flyplassen i USA og hadde 20 millioner passasjerer i fjor. Rapportert av Forbes Magazine for å være en av de 5 beste flyplassene i USA, er Schweers stolt over å være en del av denne suksessen.

 

{slider=Les mer}

 

Offiserer er nå utstyrt med 55 nye RG730 profesjonelle smarttelefoner lastet med en tilpasset, svært strømlinjeformet og effektiv håndhevelsesløsning. Sofistikert online "delt" håndhevelse eliminerer behovet for håndskrevne notater og fullstendig automatiserer operasjonen. Hver overtredelse lagres og gjøres tilgjengelig for alle offiserer til å gjennomgå, kontrollere statusen for overtredelsen og enten fjerne brudd eller utstede en annen overtredelse knyttet til den første. I tillegg gir en informasjonsmodul offiserer mulighet til å hjelpe turister raskt å svare på spørsmål om flyselskaper, hoteller, drosjer etc. som gir dem mulighet til å være sanne ambassadører på flyplassen. Bygget som en nettbasert løsning, den er tilgjengelig fra hvilken som helst datamaskin eller laptop. Wi-Fi-drevne, sanntids Scofflaw-sjekker og integrasjon med Duncan Solutions for etterbehandling bidrar til kraften i dette nye systemet.

{/slider}

Copenhagen

København

Danmark

 

I de siste 15 årene har København, Danmarks hovedstad, vendt til Schweers for å få hjelp med sin parkeringshåndhevelse. Med 13 universiteter og høyskoler og et storbyområde med over 2 millioner innbyggere samarbeidet Schweers med denne internasjonale destinasjonen for å gi en progressiv parkeringshåndhevelse.

 

 

{slider=Les mer}

 

Da København ble møtt med et nytt landsomfattende mandat for å eliminere papirparkeringsbilletter, reiste de seg igjen til Schweers. Vi er stolte av å fortsette vårt vellykkede forhold til denne historiske byen og har lansert en fullstendig integrert og digitalisert løsning. Vår nye løsning inkluderer 120 enheter + 3 Sensen LPR-skannervogner med sanntidsintegrasjon, inkludert privat digital tillatelse, betal-for-telefon og LPR. Oppslag til flere tredjepartsleverandører utføres parallelt og i løpet av sekunder fra både enhetene og LPR-skanningsbilene. Overtredelser fanget med LPR-skanningsbilene sendes i sanntid til nærmeste enhet for rask og effektiv håndheving.

{/slider}

Portland Park&Recreation

Portland Parks

Oregon

 

Schweers Technologies annonserer installasjonen av en ny parkeringshåndhevelsesløsning for The Park and Recreation Department of The City of Portland. Tasket med å håndheve parkeringsplassen på Portlands baseballbaner, minnesmerker, tennisbaner, turstier og skateboardparker. Park og rekreasjonsavdeling ble til Schweers Technology.

 

{slider=Les mer}

 

Les hele artikkelen her

{/slider}

"You can't rely on bringing people downtown, you have to put them there"

– Jan Jacobs, Urban Economist –

 

Cologne

Köln

Germany

 

Kölnbyen har installert mer enn 250 Politess håndholdte datamaskiner og utsteder 12.000-15.000 billetter per dag.

 

{slider=les mer}

 

Köln bruker en annen versjon av våre håndholdte datamaskiner, alle integrert med Politess-programvare.

{/slider}

Huntington

New York

 

Huntington oppgraderinger til Zebra TC56 robust smarttelefon lastet med vår kraftige Politess Enforcement app.

 

{slider=les mer}

 

Integrert med Parkeons multi space kiosker og snart Parkmobile for Pay-by-Space betalinger. Realtidsregistrering, tillatelse og scofflaw sjekker. Hosted web-basert løsning tilgjengelig fra enhver bærbar PC, datamaskin etc for autoriserte administratorer. Integrert med Brekfords IP360 ° for etterbehandling.

Huntington ligger i Suffolk County på nordkysten av Long Island. Grunnlagt i 1653 Huntington er en pendlereby med en befolkning på 203 000 innbyggere. Vi er stolte av å fortsette vårt forhold til denne historiske byen som deres behov og befolkning vokser.

{/slider}

Berlin

Berlin

Germany

 

Berlin, Tyskland oppgraderer sin håndhevelse med en ny flåte med 850 Zebra TC56 håndholdt.

 

{slider=les mer}

 

For fjerde rett tid har Schweers vunnet RFP for Berlin, den nest største byen i EU.

Gir Tysklands hovedstad en hel nettbasert løsning og 830 - TC56 enheter sammenkoblet med mobile skrivere. Lastet med tilpasset, kraftig Politess Android-programvare. LPR-evner i vår håndhevelsesprogramvare konverterer håndholdte enheter til raske, mobile skanneenheter. Offiserer er i stand til å skanne lisensplater og sjekke mot flere tredjepartsdatabaser, dvs. betale via telefon, tillatelser etc.

{/slider}

Portland

Oregon

 

Portland, Oregon nylig fornyet kontrakten deres for 72 x 600 enheter, komplett med 2D strekkodelesere. De har tilpasset mobil programvare som støtter sitt sofistikerte tillatelsesprogram.

 

{slider=les mer}

 

Deres program leveres komplett med en timingprosedyre, en advarselsmodul og et forbedret administrasjons- og rapporteringsverktøy. Også integrert er GPS-offiser sporing, slik at offiserer kan logge sin daglige planlegging. Vi har nylig distribuert funksjonen Oppgave- og Skiftadministrasjon. Våren 2016 valgte byen Passport som sin Pay-by-Phone-leverandør. Schweers vil integrere med denne tredjepartsleverandøren til lag i håndhevelse av Pay-by-Phone-betalinger både med kjennetegn og liste.

{/slider}

Dubai

Dubai

UAE

 

I 2009 fornyet Dubai Road and Transport Authority sine 300 håndholdte enheter med de nyeste x600-modellene. De opererer i noen av de mest utfordrende forholdene på gaten i verden.

 

{slider=les mer}

 

Om lag 500 000 billetter utstedes hvert år, inkludert trådløs sanntidskontroll av parkeringstillatelser og fotohåndtering. Det er sofistikert dataoverføringsplanlegging på plass med flere forskjellige overføringskonfigurasjoner i den daglige 24-timers syklusen. Ved hjelp av lokalt programmert engelsk / arabisk programvare, støttes programmerere av Schweers.

{/slider}

Melbourne

Australia

 

Moreland City Council of Melbourne, Australia har vært en kunde siden 2011, ved hjelp av 20 Ticketman integrert med et i bakken system (PODS) designet av VMS.

 

{slider=les mer}

 

TPODS er helt skjult under veioverflaten i over 4.300 på og av gateparkeringsarealer som varsler offiserer når parkerte kjøretøyer har overnattet. Ticketman laster automatisk opp alle overtredelsesdata fra sensoren, offiseren legger inn kjøretøydetaljer og skriver ut billetten.

{/slider}

Amherst

Massachusetts

 

Amherst ligger i det vakre vestlige Massachusetts, og er hjemmet til Universitetet i Massachusetts, Amherst College og Hampshire College. I desember 2015 installerte Schweers en ny parkeringshåndhevelsesløsning for denne universitetsbyen med 5 - X600s integrert med fargekameraer, 3" termiske skrivere og 3G-modemer.

 

{slider=les mer}

 

Tillatelseslister lastes inn på den håndholdte daglige integrasjonen med Civicsmart / Duncan multi-plassmålere for realtids betalingsstatus og integrasjon med Tyler Muni og byens domstolssystem for back office-behandling.

{/slider}

Trondheim

Trondheim

Norge

 

Trondheim er den tredje største byen i Norge med en befolkning på 180.000. I 2016 installerte Schweers et nettbasert system med 3 SenForce LPR-skanbiler, 25 håndholdte enheter, integrering med EasyPark Pay-by-Phone og to digitale tillatelsesleverandører for både universitets- og bostedstillatelser.

 

{slider=les mer}

 

Ved å bruke vår proprietære portalserver lanserer vi trygge og sikre spørringer til alle tre separate tilbydere parallelt for både enkeltplate og listespørsmål. Spørsmål er laget av både våre LPR-biler og vår håndholdte LPR for umiddelbare resultater.

{/slider}

PanStreet International – Street smart enforcement

"The experience has been light years forward in ease of use, in flexibility of the system and the organization to adapt to our needs, and in cost. They offered far better real-time systems ... integrated nicely with our various parking meter systems; mechanical meters, Parkeon Multimeter and lot based systems. We integrated data from our Town Clerk's parking permit system so officers could validate if the vehicle's permits were valid ... are about to start using Android phones to manage our Handicapped Enforcement. The organization has been VERY patient and flexible with the town and has made many customizations and enhancements."

– Bill Crowley, Director of Information Technology, Town of Huntington, NY. –

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Sosial

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtrykk

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtrykk
Disclaimer   Personvern