Integrere med hvilken varje helst tjenesteleverandør eller leverandør av tilbakeleverandører og lag i håndhevelsen av flere betalingsmåter.

VI BYGG LØSNINGER

VELKOMMEN TIL SCHWEERS CONSULT NORDIC

Integrere med hvilken varje helst tjenesteleverandør eller leverandør av tilbakeleverandører og lag i håndhevelsen av flere betalingsmåter.

VI BYGG LØSNINGER

VELKOMMEN TIL SCHWEERS CONSULT NORDIC

 
 
Schweers Consult GmbH Nordic

Administrerende direktør: Michael Schweers
HRB: 9413 AG Neuss · UST-IDNr.: DE 197 797 678
 
Naverland 2
2600 Glostrup
Danmark
tel: +45 43 46 63 11
fax: +45 43 46 63 13
 
E-Mail: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
 
 
Ansvarsfraskrivelse og bruksvilkår

Schweers Consult GmbH Nordic. ("Vi", "Vår", "Us")

Ansvarsfraskrivelse / Vilkår for bruk av nettstedet vårt

 

Din bruk av nettstedet vårt (inkludert eventuelle fremtidige endringer på nettstedet vårt) er underlagt følgende fraskrivelser og vilkår for bruk som kan endres fra tid til annen.

 

Innholdet på Schweers Consult GmbH Nordic-nettstedet er opphavsrettslig beskyttet. Alle rettigheter forbeholdes Schweers, med unntak av alle tilgjengelige nedlastinger. Bruken av tekst, fotografier og illustrasjoner er i strid med opphavsrettsregler og er derfor ulovlig og misbruk vil bli straffet. Kun skriftlig tillatelse fra Schweers kan bruke tekst, bilder og illustrasjoner fra denne nettsiden. Dette gjelder spesielt alle kommersielle rettigheter, både for kopiering, oversettelse eller bruk av våre elektroniske systemer. På vår hjemmeside bruker vi beskyttede varemerker, firmanavn, proprietære design og logoer. Selv om de ikke er merket som sådan og / eller ikke er gjort de rette stedene, de er dekket av juridisk beskyttelse.

 

Databeskyttelse. Ansvarlig håndtering av personopplysninger er høyt prioritert av Schweers Consult GmbH Nordic. Derfor vil vi informere deg når vi samler inn hvilke data og hvordan disse dataene brukes. Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre overholdelse av databeskyttelsesregler for både oss og våre prosessorer. Endringer i denne personvernreglene kan være nødvendige da våre nettsider utvikles. Dette gjelder også bruken av ny teknologi. Tilgang til vår hjemmeside. Tilgang til vår nettside lagres i en loggfil for en begrenset periode med følgende data.

 

Dato og klokkeslett for nedlasting

Be om detaljer og destinasjonsadresse

Navn på lastet fil og overført mengde data

Melding hvis nedlastingen var vellykket

 

Disse dataene blir vurdert for statistiske formål. Det er ingen personlig vurdering og ingen profil.

 
Bruk av informasjonskapsler og analyseverktøy

 

Google analytics ansvarsfraskrivelse. Nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. for å hjelpe nettstedet til å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. Informasjonen fra Google Analytics om bruken av nettstedet ditt (inkludert din IP-adresse) sendes til og lagres av Google på servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å evaluere bruken av nettstedet ditt, kompilere aktivitetsrapporter for nettstedoperatører, og gi andre tjenester relatert til bruk av nettsteder og Internett. Google kan også sende denne informasjonen til tredjepart når det kreves ved lov, eller når disse tredjepartene får tilgang til informasjonen på vegne av Google. Google knytter ikke din IP-adresse til andre data fra Google. Når du åpner nettstedet, godtar du Googles behandling av data om deg på denne måten og for de formål som er beskrevet ovenfor.

 

Overføring av personlig informasjon til tredjepart. Overføring av data til tredjeparter for kommersielle eller ikke-kommersielle formål skjer ikke. Data som logges av tilgang til nettstedet vårt, overføres kun til tredjeparter dersom vi er lovlig pålagt å gjøre det.
I tilfelle en forespørsel eller bestilling av informasjonsmateriale, vil vi bruke personlig informasjon du bare har oppgitt fra Schweers Consult GmbH Nordic og firmaet som er ansvarlig for behandlingen av forespørselen din.

 
Bestillinger, henvendelser og andre kontakter. Når du kontakter, vil du bli bedt om ditt navn og annen personlig informasjon. Din personlige informasjon vil bare bli brukt til å fullføre forespørselen din. Dette inkluderer overføring til distributører bestilt av oss. Bruk av dataene er utelukkende for behandling av ordre eller korrespondanse med deg. Dataene lagres på beskyttede servere i Tyskland. Tilgang til det er bare mulig for noen få autoriserte personer som er ansvarlige for den teknisk-administrative støtten til serveren.

 
Personvernpolitikk for sosiale medier. Det er for tiden uklart om og i hvilken grad alle nettverk tilbyr sine tjenester i samsvar med europeiske databeskyttelsesbestemmelser. Vi påpeker derfor eksplisitt at tjenestene vi bruker, som Facebook, Twitter, Xing og LinkedIn, lagrer brukerens data (som personlig informasjon, IP-adresse) i samsvar med retningslinjene for bruk av data og bruker dem til forretningsformål, og vi bruker datainnsamling og videreutnyttelse av sosiale nettverk har ingen innflytelse.


Lenker til andre leverandørers nettsteder. Vi har lagt inn linker til andre nettsteder på vår nettside. For alle disse koblingene har vi ingen kontroll over disse leverandørers etterlevelse av personvernpolitikken.

 

© 2010-2018 Schweers Consult Nordic GmbH

 

 

 

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Sosial

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtrykk

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtrykk
Disclaimer   Personvern