SAMARBEID GJØR USA STERKT

GODT TEAM ARBEID

Michael Schweers

 

Michael Schweers

CEO and Founder, PanStreet International

 


 

Michael has over 30 years’ experience with hundreds of municipal parking and traffic enforcement departments worldwide. Mr. Schweers is the founder of PanStreet International, formed in 1988 to develop, manufacture and support automated hand-held enforcement solutions around the world.

 

Schweers’ hand-held computers and citation solutions are in use in more than 1,200 cities around the globe, issuing more than 100 million tickets annually.

 

Pam

 

Pam Arian

Direktør Brand Awareness and Client Development.

 


 

Pam begynte å jobbe hos Schweers i 2012. Ansvarlig for å finne og utvikle relasjoner med viktige partnere, slik at vi kan integrere og tilby mer komplekse og lagdelte løsninger. Overvåke den daglige ledelsen av virksomheten, inkludert utvikling av markedsføringsmateriell, målrettet nye vekstområder, styring av budsjettet, ansettelse og utvikling av ansatte. Direkte kundestøtte for å identifisere og matche kundemål med Schweers løsninger.

 

IngoS2

 

Ingo Schweers

Direktør Operasjoner og Corporate Identity

 


 

Ingo begynte å jobbe med Schweers International i 2006 for å skape den langvarige ergonomiske utformingen av Ticketman-enhetene, inkludert X600 og X7 den første Android-tavlen med en innebygd 3-tommers termisk skriver. I 2010 begynte Ingo i USA som divisjonsdirektør. I tillegg til å overvåke USAs operasjoner, er han involvert i maskinvare- og programvareutvikling. Ingo er utdannet som arkitekt og uteksaminert fra teknisk universitet i Köln i 1987.

 

Stephan Meiser

 

Stephan Meiser

Markedsføring og prosjektleder

 


 

Stephan er spesialist i å utvikle, distribuere og støtte mobile håndholdte håndteringssystemer og databaser for over 200 kunder. Han har et bredt spekter av IT-prosjektledelse ferdigheter innen prosjektledelse, ITIL, IT-integrasjon, kravanalyse, programvareutvikling og endringsledelse.

 

Han støtter og konsulterer for og med Schweers kunder over hele verden. Han har jobbet hos Schweers 30 år på alle områder av programvare programmering og prosjektledelse. Tidligere var han lærer for elektronisk databehandling av data.

 

Hecham Aljabahji

 

Hecham Aljabahji

Product Manager, International

 


 

Hecham er spesialist innen arkitektur, design og håndtering av parkeringsløsninger og produkter. Prosjekter som er gjennomført, varierer fra småbyer til 120.000 administrerte parkeringsplasser. Han har et bredt spekter av parkeringskompetanse innen prosjektledelse, IT-integrasjon, produktutvikling og Smart Cities.

 

Med mer enn 15 års erfaring innen parkering Solutions innen rådgivning og implementering leder Hecham våre produktutviklingsplaner som produktleder. Han har en grad i Electronics Engineering og er en sertifisert PMP®.

Timo Hartmann

 

Timo Hartmann

Chief Application Manager

 


 

Timo er en programvareutvikler for ulike mobil- og serverplattformer, spesielt Windows, Windows CE og Windows Mobile, ved hjelp av C ++ og C # og Android-plattformen. Han designer og implementerer programvare for mobil- og serverapplikasjoner, som spesialiserer seg på nettbaserte systemer, dataoverføring og gjenfinning av informasjon.

 

Programvareutvikling for ulike plattformer, spesielt Windows og Windows CE, ved hjelp av Delphi og C #. Opprettelse av single- og multi-tier applikasjoner ved hjelp av SQL Server og Oracle. Opprettelse av webapplikasjoner og webtjenester ved hjelp av ASP.NET. Programmeringsspråk: C #, Objekt Pascal, C, C ++, x86 Assembler. Fremmedspråklige ferdigheter: flytende i muntlig og skriftlig engelsk.

 

 

Ernst Grewe

Chief System Programmer

 


 

Mr. Grewe er en programvareutvikler for ulike mobil- og serverplattformer, spesielt Windows, Windows CE og Windows Mobile, og Android-plattformen. Driver utvikling (Windows CE, DOS), Operativsystemutvikling (Windows CE, DOS, BIOS), Utvikling av maskinvare test og konfigurasjonsverktøy.

 

Programmeringsspråk: C, C ++, Pascal, Assembler, Prosjektledelse (med interne ansatte og også med eksterne selskaper).

 

Ingo Koch

 

Ingo Koch

Programmeringsprogrammer, Mobil / Online

 


 

Programvareutvikling for ulike plattformer, spesielt Windows, Windows CE og Windows Mobile, ved hjelp av C ++ og C # og Android-plattformen. Design og implementering av mobile applikasjoner med online funksjonalitet.

 

Design og implementering av server side kommunikasjonstjenester og komponenter for dataoverføring og informasjon gjenfinning. Design og implementering av Schweers Software Development Kit for C # support av Schweers-enhetene.

 

Heiko Stueltjens

 

Heiko Stueltjens

Produktsjef

 


 

Heiko startet på Schweers i september 2001 som nettverksadministrator. Deretter overtok han ansvaret for all kundesupport, opplæring og installasjon gjennom hele tysk kundebase. Han var også prosjektleder for store installasjoner som Berlin og Frankfurt.

 

Heiko har enorm kunnskap om alle våre produkter og tjenester i alle slags miljøer og med noen form for online eller offline tilkobling.

 

The Interns

 

Internene

Schweers Technologies

 


 

I New Jersey mentorerer vi videregående studenter fra den lokale offentlige videregående skole. Studentene er medlemmer av skolens Robotics Team. Disse studentene har gått på studieteknikk ved Columbia, MIT, Drexel, University of Michigan etc. og returnerer for å hjelpe oss og som vist her - delta i våre årlige pizzafester.

 

The Deron High School

 

The Deron High School

School of New Jersey, Inc.

 


 

Deronskolen er en spesialskole som ligger i vår hjemby Montclair, NJ. Tilbyr programmer i akademikere, fin og brutto motor koordinering og sosiale og uavhengige leveferdigheter for studenter med nedsatt funksjonsevne, inkludert autisme. Schweers er stolt av å samarbeide med Deron-skolen og gir dem nødvendig elektronikk til sitt elektroniske resirkuleringsprogram.

 

Studentene trener med å finjustere sine små motoriske ferdigheter ved å demontere de mange elektroniske komponentene til Schweers håndholdte og sortere brikkene for elektronisk resirkulering. Dette er en vinn-vinn for studentene, skolen, våre kunder og miljøet.

 

 

Our Team

 

Montclair High School

Samarbeid

 


 

Schweers Technologies mentorer studenter fra vår lokale offentlige høyskole - Montclair High School. Disse studentene er medlem av skolens Robotics-team. På grunn av dette forholdet sponser vi nå Montclair High School Robotics Team.

 

Teamet kjent som Team 555 ble grunnlagt i 2001 og er åpent for alle interesserte studenter som går på videregående skole. Team 555 konkurrerer med andre lag gjennom en internasjonal organisasjon kjent som FIRST. FIRST ble grunnlagt i 1989 av oppfinner Dean Kamen for å inspirere studenter til å delta i vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk karriere. FIRST står for "For Inspiration Ad Recognition of Science and Technology.

 

Mange medlemmer av teamet fortsetter å få opptak til prestisjetunge universiteter og velger ofte hovedfag i luftfartsteknikk, byggteknikk, datavitenskap, industriell design, matematikk mv.

 

I tillegg er disse videregående elevene mentor mellomskoleelever som forbereder dem til å delta i det strenge videregående opplæringsprogrammet.

 

Vi er stolte over å være en del av dette samfunnet, mentorisere disse studentene og finansiere sitt arbeid.

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Sosial

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtrykk

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtrykk
Disclaimer   Personvern