PROFESSIONEL STØTTE

PERSONLIG VEDLIKEHOLD OG

maskinvare vedlikehold og programvare støtte

- hands on support -

 

Vi overvåker faglig reparasjon og vedlikehold av enhetene dine på vårt danske hovedkontor i København. Vårt team av utdannede teknikere sørger for at håndholdte enheter kjører jevnt og effektivt. I tillegg til å overvåke reparasjonen av skade forårsaket av normal slitasje, gjennomgår vi enhetene dine for mulige svakheter og ID-forebyggende reparasjoner. Årlige programvareoppdateringer, svar på programvarespørsmål og en helpdesk for støtte er alle deler av vår forpliktelse til deg.

 

Som programvaredesigner og utvikler kan vi legge til evner og komponenter til løsningen etter hvert som dine behov endres. Disse stykkene, uansett om de er GPS-sporing, 2D strekkode skanning, LPR, eller betaling for telefon / plass håndheving, kan til enhver tid legges til din løsning. Ofte eksternt av vårt team av programvareingeniører. Enheten vi reparerer og på vei tilbake til operasjonen din raskt med liten nedetid.

 

Navnet SCHWEERS står for innovative og trendsetting produkter og tjenester innen mobilitet og trafikk. Våre høye standarder gjelder hele livssyklusen til løsningen og inkluderer derfor følgende tjenester:

Mobil databehandlingsenheter er ekstremt stresset på veien. Med SCHWEERS vedlikehold vil dine mobile enheter fungere pålitelig, selv under krevende forhold.

HARDWARE VEDLIKEHOLD

Kontinuerlig vedlikehold av programvare sikrer kvalitet, lovlig etterlevelse og systemtilgjengelighet av alle prosessene i Politess®-systemet.

SOFTWARE CARE

vedlikehold og service for ditt politess-system

slik at din investering lønner seg raskt -

 

Produktiviteten og lønnsomheten til Politess®-systemet avhenger også av hvor godt programvare og maskinvare vedlikeholdes, vedlikeholdes og repareres. Vårt sofistikerte serviceprogram tilpasser løsningen til endrede krav og sikrer lønnsomheten.

Amos Winter, Professor, Department of Mechanical Engineering, MIT.

"Engage the end user in the design process. Don't just ask him what he needs, but ask him how he think it can be achieved."

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Sosial

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtrykk

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtrykk
Disclaimer   Personvern