33 ÅR IGJEN

HVORDAN DET STARTED

Vi bygger løsninger

 

I 1988 utviklet og produserte Schweers den allerførste håndholdte mobildatamaskinen med en integrert skriver designet for å håndheve parkering. Nå, 30 år og 1200 kommunale kunder senere, er vår suksess fortsatt basert på de samme grunnleggende prinsippene. Innovasjon, oppfinnsomhet, kvalitet og langsiktige mål er grunnlaget for Schweers suksess. Ved å arbeide hånd i hånd med våre kunder og samarbeidspartnere, er vi i stand til å styrke hverandre og finne gjensidig fordelaktige løsninger. Fra å arbeide sammen, får kunder i Europa nytte av leksjonene i USA, og de i USA lærer av løsninger utviklet i De forente arabiske emirater, og dermed fortsetter sirkelen. På Schweers mener vi at felles mål kun kan nås gjennom omfattende samarbeid.

PanStreet

 

Schweers Consult Nordic, sammen med vårt tyske moderselskap, har over 1200 kunder over hele verden. Våre kunder spenner fra byer med 600 håndholdte enheter til små landsbyer med bare en håndholdt.

 

 

Hver kunde er viktig. Og ingen to kunder er like. Hver by har sine egne lover og forskrifter, så hver håndhevelsesløsning må gjenspeile disse forskjellene.

 

• 30 års erfaring i parkeringshåndhevelseindustrien

 

• 1200 kunder over hele verden i 15 forskjellige land

 

• 10.000 driftsterminaler i feltet

 

• Designet, utviklet og produsert internt siden 1988

"Korrekt håndhevelse sikrer respekt for parkering, miljø og andre forskrifter som fører til bedre offentlig sikkerhet, økt trafikkstrøm og økt tilgjengelighet av lovlige parkeringsplasser."

– Michael Schweers, CEO and founder of PanStreet International –

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Sosial

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtrykk

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtrykk
Disclaimer   Personvern