NÅGRA REFERENSER

SCHWEERS A GLOBAL COMPANY

San Diego International Airport

San Diego

Kalifornien

 

San Diego Airport har åberopat Schweers Technologies sedan 2008 för att tillhandahålla både en parkering och en brottsbekämpningslösning. Flygplatsen är den kommersiella flygplatsen för enkelbanor i USA och hade 20 miljoner passagerare förra året. Rapporteras av Forbes Magazine för att vara en av de 5 bästa flygplatserna i USA, är Schweers stolta över att vara en del av denna framgång.

 

{slider=Läs mer}

 

Officers är nu utrustade med 55 nya RG730 professionella smartphones laddade med en anpassad, mycket strömlinjeformad och effektiv hanteringslösning. Sofistikerade online "delat" verkställighet eliminerar behovet av handskrivna anteckningar och automatiserar helt sin verksamhet. Varje överträdelse sparas och görs tillgänglig för alla tjänstemän att granska, kontrollera statusen för överträdelsen och antingen rensa överträdelsen eller utfärda annan överträdelse kopplad till den första. Dessutom kan en informationsmodul hjälpa till att hjälpa turister att snabbt svara på frågor om flygbolag, hotell, hytter etc. som ger dem möjlighet att vara sanna ambassadörer på flygplatsen. Byggd som en webbaserad lösning, den är tillgänglig från vilken dator som helst. Wi-Fi-driven, realtids Scofflaw-kontroller och integration med Duncan Solutions för efterbehandling bidrar till kraften i det här nya systemet.

{/slider}

Copenhagen

Köpenhamn

Danmark

 

Under de senaste 15 åren vände Köpenhamn, Danmarks huvudstad, till Schweers för hjälp med sin parkeringstvång. Med 13 universitet och högskolor och ett storstadsområde med över 2 miljoner invånare samarbetade Schweers med detta internationella resmål för att ge en progressiv parkeringstillverkningslösning.

 

 

{slider=läs mer}

 

När Köpenhamn ställdes inför ett nytt landsomfattande mandat för att eliminera pappersparkeringsbiljetter vände de sig igen till Schweers. Vi är stolta över att fortsätta vårt framgångsrika förhållande med denna historiska stad och har lanserat en helt integrerad och digitaliserad lösning. Vår nya lösning innehåller 120 enheter + 3 Sensen LPR-scanbilar med realtidsintegration, inklusive bostads digital tillåten, betal-för-telefon och LPR. Uppslag till flera leverantörer av tredje part uppnås parallellt och inom några sekunder från både enheterna och LPR-scanbilarna. Överträdelser som fångats med LPR-scanbilarna skickas i realtid till närmaste enhet för snabb och effektiv efterlevnad.

{/slider}

Portland Park&Recreation

Portland Parks

Oregon

 

Schweers Technologies meddelar installationen av en ny parkeringstillverkningslösning för The Park and Recreation Department of The City of Portland. Tasked med att genomföra parkering på Portland baseballfält, minnesmärken, tennisbanor, vandringsleder och skateboard parker Park och Recreation Department vände sig till Schweers Technology.

 

{slider=Läs mer}

 

Läs hela artikeln här

{/slider}

"You can't rely on bringing people downtown, you have to put them there"

– Jan Jacobs, Urban Economist –

 

Cologne

Köln

Germany

 

Kölnstaden har installerat mer än 250 Politess handdatorer och utfärdar 12 000-15 000 biljetter per dag.

 

{slider=läs mer}

 

Köln använder en annan version av våra handdatorer, alla integrerade med Politess-programvara.

{/slider}

Huntington

New York

 

Huntington uppgraderingar till Zebra TC56 robust smartphone laddad med vår kraftfulla Politess Enforcement app.

 

{slider=läs mer}

 

Integrerad med Parkeons multimediakiosker och snart Parkmobile för Betal-by-Space betalningar. Realtidsbiljetter, tillstånd och scofflaw kontroller. Hosted webbaserad lösning tillgänglig från alla bärbara datorer, datorer etc för behöriga administratörer. Integrerad med Brekfords IP360 ° för efterbehandling

Huntington ligger i Suffolk County på norra stranden av Long Island. Grundades 1653 Huntington är en pendlarestad med en befolkning på 203.000 invånare. Vi är stolta att fortsätta vårt förhållande med denna historiska stad som deras behov och befolkning växer.

{/slider}

Berlin

Berlin

Germany

 

Berlin, Tyskland uppgraderar sin verkställighet med en ny flotta med 850 Zebra TC56 handhållen.

 

{slider=läs mer}

 

För den fjärde raka tiden har Schweers vunnit RFP för Berlin, den näst största staden i Europeiska unionen.

Förser Tysklands huvudstad med en helt webbaserad lösning och 830-TC56-enheter som är kopplade till mobila skrivare. Lastad med anpassad, kraftfull Politess Android-programvara. LPR-funktionerna i vår programvara för handhavande konverterar handdatorer till snabba, mobila scanningsenheter. Officers kan skanna licensplattor och kontrollera mot flera tredje part databaser, dvs. betala per telefon, tillstånd etc.

{/slider}

Portland

Oregon

 

Portland, Oregon förnyade nyligen sitt kontrakt för 72 x 600 enheter, komplett med 2D-streckkodsläsare. De har anpassad mobilprogramvara som stöder deras sofistikerade tillståndsprogram.

 

{slider=läs mer}

 

Deras program levereras komplett med en timingprocedur, en varningsmodul och ett förbättrat hanterings- och rapporteringsverktyg. Också integrerad är GPS-officerens spårning, vilket gör det möjligt för officerare att logga in sitt dagliga schema. Vi har nyligen implementerat vår funktion för uppgift och skifthantering. Våren 2016 valde staden Passport som leverantör av betal-för-telefon. Schweers kommer att integrera med denna tredje part leverantör till lager i verkställighet av betal-för-telefon betalningar både med skyltnummer och lista.

{/slider}

Dubai

Dubai

UAE

 

Under 2009 förnyade Dubai Road and Transport Authority sina 300 handhållna enheter med de senaste x600-modellerna. De verkar i några av de mest utmanande gatorna i världen.

 

{slider=läs mer}

 

Omkring 500 000 biljetter utfärdas varje år, inklusive trådlös realtidskontroll av parkeringstillstånd och fotohantering. Det finns sofistikerad dataöverföringsplanering på plats med flera olika överföringskonfigurationer under den dagliga 24-timmarscykeln. Med hjälp av lokalt programmerad engelsk / arabisk programvara stöds programmerare av Schweers.

{/slider}

Melbourne

Australien

 

Moreland City Council of Melbourne, Australien har varit en kund sedan 2011, med 20 Ticketman integrerade med ett marksystem (PODS) designat av VMS.

 

{slider=läs mer}

 

PODS är helt dolda under vägytan i över 4 300 på och utanför gatuparkeringsplatser som varnar förbud när parkerade fordon har stannat över. Ticketman laddar automatiskt upp alla intrångsdata från sensorn, chefen matar in fordonsdetaljer och skriver ut biljetten.

{/slider}

Amherst

Massachusetts

 

Amherst ligger i vackra västra Massachusetts och är hemmet för Massachusetts, Amherst College och Hampshire College. I december 2015 installerade Schweers en ny parkeringshanteringslösning för denna college stad med 5 - X600s integrerade med färgkameror, 3" termiska skrivare och 3G-modem.

 

{slider=läs mer}

 

Tillståndslistor laddas på den handdatoriska dagen, integration med Civicsmart / Duncan multimätare för realtids betalningsstatus och integration med Tyler Muni och stadens domstolssystem för back office-bearbetning.

{/slider}

Trondheim

Trondheim

Norge

 

Trondheim är den tredje största staden i Norge med en befolkning på 180.000. I 2016 installerade Schweers ett webbaserat system med 3 SenForce LPR-scanbilar, 25 handdatorer, integration med EasyPark Pay-by-Phone och två digitala tillståndsgivare för både universitet och bostadstillstånd..

 

{slider=läs mer}

 

Genom att använda vår proprietära portalserver lanserar vi säkra och säkra frågor till alla tre separata leverantörer parallellt för både enskilda platta och listfrågor. Frågor görs av både våra LPR-bilar och vår handdator's LPR för omedelbara resultat.

{/slider}

PanStreet International – Street smart enforcement

"The experience has been light years forward in ease of use, in flexibility of the system and the organization to adapt to our needs, and in cost. They offered far better real-time systems ... integrated nicely with our various parking meter systems; mechanical meters, Parkeon Multimeter and lot based systems. We integrated data from our Town Clerk's parking permit system so officers could validate if the vehicle's permits were valid ... are about to start using Android phones to manage our Handicapped Enforcement. The organization has been VERY patient and flexible with the town and has made many customizations and enhancements."

– Bill Crowley, Director of Information Technology, Town of Huntington, NY. –

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

För servicebehov

vänligen kontakta

Mail Torben Andersen

Social

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtryck

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtryck
Disclaimer   Privacy Policy