Integrera med varje tjänsteleverantör eller leverantör av lager och lag i genomförandet av flera betalningsalternativ.

VI BYGGDE LÖSNINGAR

VELKOMMEN TIL SCHWEERS CONSULT NORDIC

Integrera med varje tjänsteleverantör eller leverantör av lager och lag i genomförandet av flera betalningsalternativ.

VI BYGGDE LÖSNINGAR

VELKOMMEN TIL SCHWEERS CONSULT NORDIC

 
 
Schweers Consult GmbH Nordic
VD Michael Schweers
HRB: 9413 AG Neuss · UST-IDNr.: DE 197 797 678
 
Naverland 2
2600 Glostrup
Danmark
tel: +45 43 46 63 11
fax: +45 43 46 63 13
 
E-Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
 
Ansvarsfriskrivning och användarvillkor
 
 

Schweers Consult GmbH Nordic. ("Vi", "Vår", "Us")

Ansvarsfriskrivning / Användarvillkor på vår hemsida

 

Din användning av vår hemsida (inklusive eventuella framtida ändringar på vår webbplats) är föremål för följande ansvarsfrister och användarvillkor som kan ändras från tid till annan.

 

Innehållet på Schweers Consult GmbH Nordiska webbplatsen är upphovsrättsskyddat. Alla rättigheter reserverade Schweers, med undantag för alla tillgängliga nedladdningar. Användningen av text, fotografier och illustrationer strider mot upphovsrättsliga regler och är därför olaglig och missbruk kommer att åtalas. Endast skriftligt tillstånd från Schweers kan använda texter, bilder och illustrationer från denna webbplats. Detta gäller särskilt alla kommersiella rättigheter, både för kopiering, översättning eller användning av våra elektroniska system. På vår hemsida använder vi skyddade varumärken, företagsnamn, proprietära mönster och logotyper. Även om de inte är markerade som sådana och / eller inte har gjorts rätt ställen, omfattas de av rättsligt skydd.

 

Dataskydd. Ansvarig hantering av personuppgifter är högt prioriterade av Schweers Consult GmbH Nordic. Därför vill vi informera dig när vi samlar in vilka data och hur dessa data används. Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa överensstämmelse med reglerna för dataskydd för både oss och våra processorer. Ändringar av denna sekretesspolicy kan vara nödvändiga när våra webbplatser utvecklas. Detta gäller även användningen av ny teknik. Tillgång till vår hemsida. Tillgång till vår hemsida lagras i en loggfil under en begränsad tid med följande uppgifter.

 

Datum och tid för nedladdning

Begär information och destinationsadress

Namn på nedladdad fil och överförd mängd data

Meddelande om nedladdningen lyckades

 

Dessa data utvärderas för statistiska ändamål. Det finns ingen personlig betyg och ingen profil.

 
Användning av cookies och analysverktyg

 

Google Analytics-ansvarsfriskrivning. Webbplatsen använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. för att hjälpa webbplatsen att analysera hur besökare använder webbplatsen. Informationen som genereras av Google Analytics om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) skickas till och lagras av Google på servrar i USA. Google använder den här informationen för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa aktivitetsrapporter för webbplatsoperatörer och tillhandahålla andra tjänster relaterade till användning av webbplatser och internet. Google kan också skicka denna information till tredje part när det krävs enligt lag eller när dessa tredje parter får tillgång till informationen på uppdrag av Google. Google associerar inte din IP-adress med annan data som innehas av Google. När du kommer åt webbplatsen accepterar du Googles behandling av data om dig på detta sätt och för de ovan beskrivna syftena.

 
Överföring av personuppgifter till tredje part. Överföring av data till tredje part för kommersiella eller icke-kommersiella ändamål sker inte. Data som loggas med tillgång till vår webbplats överförs endast till tredje part om vi är lagligen skyldiga att göra det.
Vid en förfrågan eller beställning av informationsmaterial använder vi endast de personuppgifter du har angett från Schweers Consult GmbH Nordic och det företag som ansvarar för behandlingen av din förfrågan.

 
Beställningar, förfrågningar och andra kontakter. Då kommer du att bli uppmanad till ditt namn och annan personlig information. Din personliga information kommer endast att användas för att slutföra din förfrågan. Detta inkluderar överföringen till distributörer som beställts av oss. Användningen av dina uppgifter är enbart för behandling av order eller korrespondens med dig. Data lagras på skyddade servrar i Tyskland. Tillgång till det är endast möjligt för några auktoriserade personer som ansvarar för tekniskt administrativt stöd från servern.

 
Social Media Privacy Policy. Det är för närvarande oklart om och i vilken utsträckning alla nät erbjuder sina tjänster i enlighet med europeiska dataskyddsbestämmelser. Vi påpekar därför uttryckligen att de tjänster vi använder, till exempel Facebook, Twitter, Xing och LinkedIn, lagrar användarens data (t.ex. personlig information, IP-adress) i enlighet med riktlinjerna för dataanvändning och använd dem för affärsändamål, och vi använder datainsamling och dess vidare användning av sociala nätverk har ingen inverkan.


Länkar till andra leverantörers webbplatser. Vi har inkluderat länkar till andra webbplatser på vår hemsida. För alla dessa länkar har vi ingen kontroll över dessa leverantörers efterlevnad av integritetspolicy.

 

© 2010-2018 Schweers Consult Nordic GmbH

 

 

 

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

För servicebehov

vänligen kontakta

Mail Torben Andersen

Social

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtryck

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtryck
Disclaimer   Privacy Policy