33 ÅR SEDAN

HUR DET BÖRJADE

Vi bygger lösningar

 

1988 utvecklade och producerade Schweers de allra första handdatorerna med en integrerad skrivare avsedd för parkeringstvätt. Nu, 30 år och 1200 kommunala kunder senare bygger vår framgång fortfarande på samma grundläggande principer. Innovation, uppfinningsrikedom, kvalitet och långsiktiga mål är grunden för Schweers framgång. Genom att arbeta hand i hand med våra kunder och partners kan vi stärka varandra och hitta ömsesidigt fördelaktiga lösningar. Genom att arbeta tillsammans, drar kunder i Europa nytta av de lärdomar som lärs i USA och i USA lär man sig lösningar som utvecklats i Förenade Arabemiraten, och cirkeln fortsätter. Vid Schweers tror vi att gemensamma mål endast kan uppnås genom omfattande samarbete.

PanStreet

 

Schweers Consult Nordic, tillsammans med vårt tyska moderbolag, har över 1200 kunder över hela världen. Våra kunder sträcker sig från städer med 600 handhållna enheter till små byar med bara en handhållen.

 

 

Varje kund är viktig. Och inga två kunder är lika. Varje stad har sina egna lagar och förordningar, så varje handhavande lösning måste återspegla dessa skillnader.

 

• 30 års erfarenhet inom parkeringstjänsten

 

•• 1.200 kunder över hela världen i 15 olika länder

 

• 10.000 driftsterminaler i fältet

 

• Designad, utvecklad och tillverkad internt sedan 1988

"Korrekt genomförande säkerställer respekt för parkering, miljö och andra bestämmelser som leder till förbättrad allmän säkerhet, ökat trafikflöde och ökad tillgänglighet av lagliga parkeringsplatser."

– Michael Schweers, CEO and founder of PanStreet International –

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

För servicebehov

vänligen kontakta

Mail Torben Andersen

Social

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtryck

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtryck
Disclaimer   Privacy Policy