SAMARBETE GÖR USA STARKT

BRA TEAM ARBETE

Michael Schweers

 

Michael Schweers

VD och grundare, PanStreet International

 


 

Michael har över 30 års erfarenhet av hundratals kommunala parkerings- och trafiksäkerhetsavdelningar över hela världen. Herr Schweers är grundare av PanStreet International, som bildades 1988 för att utveckla, tillverka och stödja automatiserade handhållna lösningar över hela världen.

 

Schweers handhållna datorer och citationslösningar används i mer än 1200 städer runt om i världen och utfärdar mer än 100 miljoner biljetter årligen..

 

Pam

 

Pam Arian

Direktör Brandmedvetenhet och kundutveckling.

 


 

Pam började arbeta på Schweers under 2012. Ansvarig för att hitta och utveckla relationer med nyckelpartner, så att vi kan integrera och erbjuda mer komplexa och lagrade lösningar. Övervaka den dagliga förvaltningen av verksamheten, inklusive utveckling av marknadsföringsmaterial, inriktning på nya tillväxtområden, budgethantering, anställning och utveckling av personal. Direkt kundsupport för att identifiera och matcha kundens mål med Schweers lösningar.

 

Ingo Schweers

 

Ingo Schweers

Director Operations and Corporate Identity

 


 

Ingo started working with Schweers International in 2006 to create the long standing ergonomic design of the Ticketman devices,including the X600 and the X7 the first ever Android tablet with a built in 3” thermal printer. In 2010 Ingo joined the USA division as Director of Operations. In addition to overseeing USA operations he is involved in hardware and software development. Ingo is trained as an Architect and graduated from the Technical University of Cologne in 1987.

 

Stephan Meiser

 

Stephan Meiser

Marknadsföring och projektledare

 


 

Stephan är specialist på att utveckla, distribuera och stödja mobila handhållna system och databaser för över 200 kunder. Han har ett brett utbud av IT-projektledningskunskaper inom projektledning, ITIL, IT-integration, kravanalys, mjukvaruutveckling och förändringshantering.

 

Han stöder och konsulterar för och med Schweers kunder över hela världen. Han har jobbat på Schweers 30 år på alla områden inom mjukvaruutveckling och projektledning. Tidigare var han lärare för elektronisk behandling av data.

 

Hecham Aljabahji

 

Hecham Aljabahji

Product Manager, International

 


 

Hecham är specialist inom arkitektur, design och hantering av parkeringslösningar och produkter. Projekt som slutförts varierar från små städer till 120 000 hanterade parkeringsplatser. Han har ett brett utbud av parkeringskompetens inom områdena Projektledning, IT-integration, Produktutveckling och Smart Cities.

 

Med mer än 15 års erfarenhet av parkering lösningar inom konsulttjänster och genomförande leder Hecham våra produktutvecklingsplaner som produktchef. Han är examen i Electronics Engineering och är certifierad PMP®.

Timo Hartmann

 

Timo Hartmann

Chief Application Manager

 


 

Timo är en mjukvaruutvecklare för olika mobila och serverplattformar, särskilt Windows, Windows CE och Windows Mobile, med C ++ och C # och Android-plattformen. Han utformar och implementerar programvara för mobil- och serverapplikationer, specialiserat på onlinesystem, dataöverföring och informationshämtning.

 

Programutveckling för olika plattformar, särskilt Windows och Windows CE, med Delphi och C #. Skapande av en- och flertalsprogram med SQL Server och Oracle. Skapande av webbapplikationer och webbtjänster med ASP.NET. Programmeringsspråk: C #, Objekt Pascal, C, C ++, x86 Assembler. Främmande språk färdigheter: flytande i talat och skriftligt engelska.

 

 

Ernst Grewe

Chief System Programmer

 


 

Mr. Grewe är en mjukvaruutvecklare för olika mobil- och serverplattformar, särskilt Windows, Windows CE och Windows Mobile och Android-plattformen. Driverutveckling (Windows CE, DOS), Operativsystemutveckling (Windows CE, DOS, BIOS), Utveckling av hårdvarutest och konfigurationsverktyg.

 

Programmeringsspråk: C, C ++, Pascal, Assembler, Projektledning (med internanställda och även med externa företag).

 

Ingo Koch

 

Ingo Koch

Application Programmer, Mobile/Online

 


 

Programutveckling för olika plattformar, särskilt Windows, Windows CE och Windows Mobile, med C ++ och C # och Android-plattformen. Design och implementering av mobila applikationer med online-funktionalitet.

 

Design och implementering av serverkommunikationstjänster och komponenter för dataöverföring och informationshämtning. Design och implementering av Schweers Software Development Kit för C # support av Schweers-enheterna.

 

Heiko Stueltjens

 

Heiko Stueltjens

Produktchef

 


 

Heiko började på Schweers i september 2001 som nätverksadministratör. Därefter tog han över ansvaret för all kundsupport, utbildning och installation i hela den tyska kundbasen. Han var också projektledare för större installationer som Berlin och Frankfurt.

 

Heiko har enorm kunskap om alla våra produkter och tjänster i någon form av miljö och med någon form av online eller offline-anslutning.

 

The Interns

 

De Praktikanter

Schweers Technologies

 


 

I New Jersey mentorerar vi gymnasieelever från den lokala offentliga högskolan. Eleverna är medlemmar i skolans robotteam. Dessa elever har gått på studie Engineering vid Columbia, MIT, Drexel, University of Michigan etc. och återgå till att hjälpa oss och som visas här - delta i våra årliga pizza parter.

 

The Deron High School

 

The Deron High School

School of New Jersey, Inc.

 


 

Deronskolan är en specialskola som ligger i vår hemstad Montclair, NJ. Erbjuder program inom akademiker, fin och bruttomotorisk samordning och sociala och självständiga levnadsförmåga för studenter med funktionshinder inklusive autism. Schweers är stolta att samarbeta med Deron-skolan och ge dem nödvändig elektronik för sitt elektroniska återvinningsprogram.

 

Eleverna ökar sina små motoriska färdigheter genom att demontera de många elektroniska komponenterna i Schweers handdatorer och sortera bitarna för elektronisk återvinning. Detta är en vinn-vinn för studenterna, skolan, våra kunder och miljön.

 

 

Our Team

 

Montclair High School

Partnership

 


 

Schweers Technologies mentorer studenter från vår lokala offentliga högskola - Montclair High School. Dessa studenter är medlemmar i skolans robotteam. På grund av detta förhållande sponsrar vi nu Montclair High School Robotics Team.

 

Teamet känd som Team 555 grundades 2001 och är öppet för alla intresserade studenter som går på gymnasiet. Team 555 konkurrerar med andra lag genom en internationell organisation som kallas FIRST. FIRST grundades 1989 av uppfinnaren Dean Kamen för att inspirera studenter att delta i vetenskap, teknik, teknik och matematik. FIRST står för "Inspiration Ad Recognition of Science and Technology.

 

Många medlemmar av teamet fortsätter att få tillträde till prestigefyllda universitet och väljer ofta majors inom flygteknik, civilingenjör, datavetenskap, industriell design, matematik etc.

 

Dessutom dessa gymnasieelever mentor mellanskolestudenter förbereder dem att delta i det rigorösa gymnasiet.

 

Vi är stolta över att vara en del av denna gemenskap, att mentorera dessa studenter och att finansiera sitt arbete.

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

För servicebehov

vänligen kontakta

Mail Torben Andersen

Social

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Avtryck

 

Disclaimer   Disclaimer / Avtryck
Disclaimer   Privacy Policy