Integrer med enhver tjeneste eller back-end-udbyder og lag i håndhævelsen af flere betalingsmuligheder.

Parkeringsstyring Software som en Service

VELKOMMEN TIL SCHWEERS CONSULT NORDIC

Integrer med enhver tjeneste eller back-end-udbyder og lag i håndhævelsen af flere betalingsmuligheder.

Parkeringsstyring Software som en Service

VELKOMMEN TIL SCHWEERS CONSULT NORDIC

 
 
Schweers Consult GmbH Nordic
 
Administrerende Direktør: Michael Schweers, Hecham Haykal, Dirk-Oliver Harms
HRB: 9413 AG Neuss · UST-IDNr.: DE 197 797 678
 
Naverland 2
2600 Glostrup
Danmark
tel: 43 46 63 11
fax: 43 46 63 13
 
 
 
Ansvarsfraskrivelse og vilkår for brug
 
 

Schweers Consult GmbH Nordic. (“We”, “Our”, “Us”)

Ansvarsfraskrivelse / Vilkår for brug af vores hjemmeside

 

Din brug af vores hjemmeside (herunder alle fremtidige ændringer af vores hjemmeside) er underlagt følgende fraskrivelser og vilkår for brug, som kan ændres fra tid til anden.

 

Indholdet af Schweers Consult GmbH Nordic hjemmeside er ophavsretligt beskyttet. All rights reserved Schweers, med undtagelse af alle tilgængelige downloads. Brugen af tekst, fotografier og illustrationer er i strid med reglerne om ophavsret og er derfor ulovlig, og misbrug vil blive retsforfulgt. Kun med skriftlig tilladelse fra Schweers kan der bruges tekster, fotos og illustrationer fra denne hjemmeside. Dette gælder især for alle kommercielle rettigheder, både for kopiering, oversættelse eller brug af vores elektroniske systemer. På vores hjemmeside anvender vi beskyttede varemærker, firmanavne, proprietære designs og logoer. Selv om de ikke er markeret som sådan og / eller ikke er blevet gjort de rigtige steder, så er de omfattet af retlig beskyttelse.

 

Data beskyttelse. Ansvarlig håndtering af personoplysninger er højt prioriteret hos Schweers Consult GmbH Nordic. Derfor vil vi gerne informere dig, når vi indsamler hvilke data og hvordan disse data anvendes. Vi har taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre overholdelse af databeskyttelsesreglerne for både os og vores processorer. Ændringer af denne privatlivspolitik kan være nødvendige, da vores hjemmesider udvikler sig. Dette gælder også brugen af ny teknologi. Adgang til vores hjemmeside. Adgangen til vores hjemmeside gemmes i en logfil i en begrænset periode med følgende data.

 

• Dato og klokkeslæt for hentning

• Anmod om detaljer og destinationsadresse

• Navn på den hentede fil og overført mængde data

• Besked, hvis hentningen var vellykket

 

Disse data vurderes til statistiske formål. Der er ingen personlig vurdering og ingen profilering.

 

Brug af cookies og analyseværktøj

 

Google analytics ansvarsfraskrivelse. Webstedet bruger Google Analytics, en webanalyseservice, der leveres af Google, Inc. for at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan de besøgende bruger webstedet De oplysninger, der genereres af Google Analytics om din brug af webstedet (herunder din IP-adresse), sendes til og lagres af Google på servere i USA. Google bruger disse oplysninger til at vurdere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet til webstedsoperatører og levere andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetbrug. Google kan også sende disse oplysninger til tredjeparter, når loven kræver det, eller når disse tredjeparter tilgår oplysningerne på Googles vegne. Google forbinder ikke din IP-adresse med andre data, som Google er i besiddelse af. Når du går ind på webstedet, accepterer du Googles behandling af data om dig på den måde og med de formål, der er beskrevet herover.

 

Overførsel af personoplysninger til tredjepart. Overførsel af data til tredjeparter, til kommercielle eller ikke-kommercielle formål, finder ikke sted. Data, der er logget ved adgang til vores hjemmeside, overføres kun til tredjepart, hvis vi er lovligt forpligtet til at gøre det.
I tilfælde af en anmodning eller en bestilling af informationsmateriale bruger vi de personlige oplysninger, du har indtastet, kun hos Schweers Consult GmbH Nordic og firmaet der er ansvarlig for behandlingen af din anmodning.

 

Ordrer, henvendelser og andre kontakter. Så kontaktes du bliver bedt om dit navn og andre personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt til afvikling af din anmodning. Dette omfatter overførslen til distributører, som er bestilt af os. Brugen af dine data er udelukkende til behandling af ordrer eller korrespondance med dig.The data is stored on protected servers in Germany. Access to it is only possible for a few authorized persons responsible for the technical-administrative support of the server.

 

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger for sociale medier. Det er i øjeblikket ikke juridisk klart, om og i hvilket omfang alle netværk tilbyder deres tjenester i overensstemmelse med europæiske databeskyttelsesbestemmelser. Vi påpeger derfor udtrykkeligt, at de tjenester vi bruger, som f.eks Facebook, Twitter, Xing og LinkedIn,  gemmer brugerens data (f.eks. Personlig information, IP-adresse) i overensstemmelse med retningslinjerne for brug af data og bruger dem til erhvervsmæssige formål, og vi bruger dataindsamlingen og dens videre anvendelse af de sociale netværk har ingen indflydelse.

 

Links til andre udbyderes hjemmesider. Vi har medtaget links til andre hjemmesider på vores hjemmeside. For alle disse links har vi ingen kontrol over disse udbyderes overholdelse af privatlivspolitikken.

 

© 2010-2018 Schweers Consult Nordic GmbH

 

 

 

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Social

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Aftryk

 

Disclaimer   Disclaimer / Aftryk
Disclaimer   Privacy Policy