33 ÅR IGJEN

HVORDAN DET STARTEDE

vi bygger løsninger

 

I 1988 udviklede og producerede Schweers den allerførste håndholdte mobilcomputer med en integreret printer designet til håndhævelse af parkering. Nu, 30 år og 1.200 kommunale kunder senere, er vores succes stadig baseret på de samme grundlæggende principper. Innovation, opfindsomhed, kvalitet og langsigtede mål er grundlaget for Schweers succes. Ved at arbejde hånd i hånd med vores kunder og partnere kan vi styrke hverandre og finde gensidigt fordelagtige løsninger. Fra at arbejde sammen, nyder kunder i Danmark fordelene i USA, og de i USA lærer af løsninger udviklet i De Forenede Arabiske Emirater, og dermed fortsætter cirklen. På Schweers mener vi, at fælles mål kun kan nås gennem et omfattende samarbejde.

PanStreet

 

Schweers Consult Nordic sammen med vores tyske moderselskab, har over 1.200 kunder over hele verden. Vores kunder spænder fra byer med 600 håndholdte enheder til små landsbyer med kun en håndholdt.

 

 

Hver kunde er vigtig. Og to kunder er ikke ens. Hver by har sine egne love og regler. Hver løsning skal afspejle disse forskelle.

 

• 30 års erfaring i parkeringsbranchen

 

• 1200 kunder over hele verden i 15 forskellige lande

 

• 10.000 felt betjeningsterminaler

 

• Designet, udviklet og fremstillet internt siden 1988

"Korrekt håndhævelse sikrer respekt for parkering, miljø og andre bestemmelser, der fører til forbedret offentlig sikkerhed, øget trafikstrøm og øget tilgængelighed af lovlige parkeringspladser."

– Michael Schweers, CEO and founder of PanStreet International –

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Social

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Aftryk

 

Disclaimer   Disclaimer / Aftryk
Disclaimer   Privacy Policy