SAMARBEJDE GØR USA STARK

GODT TEAMARBEJDE

Michael Schweers

 

Michael Schweers

CEO og grundlægger, PanStreet International

 


 

Michael har over 30 års erfaring med hundredvis af kommunale parkerings- og trafikhåndhævelsesafdelinger over hele verden. Mr. Schweers er grundlæggeren af PanStreet International, der blev dannet i 1988 for at udvikle, fremstille og understøtte automatiserede håndholdte håndhævelsesløsninger rundt om i verden.

 

Schweers 'håndholdte computere og citeringsløsninger er i brug i mere end 1.200 byer verden over og udsteder mere end 100 millioner billetter årligt.

 

Pam

 

Pam Arian

Direktør Brand Awareness and Client Development

 


 

PPam begyndte at arbejde på Schweers i 2012. Ansvarlig for at finde og udvikle relationer med nøglepartnere og dermed sætte os i stand til at integrere og tilbyde mere komplekse og lagdelte løsninger. Tilsyn med den daglige ledelse af virksomheden, herunder udvikling af markedsføringsmaterialer, målrettet mod nye vækstområder, budgetforvaltning, ansættelse og udvikling af personale. Direkte kundesupport til at identificere og matche kundemål med Schweers løsninger.

 

IngoS2

 

Ingo Schweers

Direktør Operations og Corporate Identity

 


 

Ingo begyndte at arbejde med Schweers International i 2006 for at skabe det langvarige ergonomiske design af Ticketman-enhederne, herunder X600 og X7 den første Android-tablet med en indbygget 3 "termisk printer. I 2010 sluttede Ingo USA-divisionen som operatør. Udover at overvåge USA's operationer er han involveret i hardware og softwareudvikling. Ingo er uddannet som arkitekt og uddannet fra det tekniske universitet i Köln i 1987.

 

Timo Hartmann

 

Timo Hartmann

Chief Application Manager

 


 

Timo er en softwareudvikler til forskellige mobil- og serverplatforme, især Windows, Windows CE og Windows Mobile, ved hjælp af C ++ og C # og Android-platformen. Han designer og implementerer software til mobil- og serverapplikationer, der specialiserer sig i onlinesystemer, dataoverførsel og hentning af information.

 

Softwareudvikling til forskellige platforme, især Windows og Windows CE, ved hjælp af Delphi og C #. Oprettelse af single- og multi-tier applikationer ved hjælp af SQL Server og Oracle. Oprettelse af webapplikationer og webtjenester ved hjælp af ASP.NET. Programmeringssprog: C #, Object Pascal, C, C ++, x86 Assembler. Fremmedsprogsfærdigheder: Flydende i talte og skriftlige engelsk.

 

Hecham Aljabahji

 

Hecham Haykal

CIO & Director Development

 


 

Hecham er specialist inden for arkitektur, design og håndtering af parkeringsløsninger og produkter. De gennemførte projekter varierer fra små byer til 120.000 administrerede parkeringsområder. Han har en bred vifte af parkering ledelseskompetencer inden for Projektledelse, IT integration, Produktudvikling og Smart Cities.

 

Med mere end 15 års parkering Solutions erfaring inden for rådgivning og implementering leder Hecham vores produktudviklingsplaner som produktchef. Han har en grad i Electronics Engineering og er certificeret PMP®.

 

Ernst Grewe

Chief System Programmer

 


 

Mr. Grewe er en softwareudvikler til forskellige mobil- og serverplatforme, især Windows, Windows CE og Windows Mobile og Android-platformen. Driver udvikling (Windows CE, DOS), Operativsystemudvikling (Windows CE, DOS, BIOS), Udvikling af hardware test og konfigurationsværktøjer.

 

Programmeringssprog: C, C ++, Pascal, Assembler, Projektledelse (med interne medarbejdere og også med eksterne virksomheder).

 

Ingo Koch

 

Ingo Koch

Application Programmer, Mobile/Online

 


 

Softwareudvikling til forskellige platforme, især Windows, Windows CE og Windows Mobile, ved hjælp af C ++ og C # og Android-platformen. Design og implementering af mobile applikationer med online funktionalitet.

 

Design og implementering af server side kommunikationstjenester og komponenter til dataoverførsel og information hentning. Design og implementering af Schweers Software Development Kit til C # support af Schweers-enhederne.

 

The Interns

 

De Praktikanter

Schweers Technologies

 


 

I New Jersey mentorerer vi gymnasieelever fra den lokale offentlige gymnasium. Eleverne er medlemmer af skolens robotteam. Disse studerende har gået på studieteknologi ved Columbia, MIT, Drexel, University of Michigan osv. Og vender tilbage for at hjælpe os og som vist her - deltage i vores årlige pizza partier.

 

The Deron High School

 

The Deron High School

School of New Jersey, Inc.

 


 

Deronskolen er en specialskole i vores hjemby Montclair, NJ. Tilbyder programmer i akademikere, fin og brutto motor koordinering og sociale og uafhængige levefærdigheder for studerende med handicap, herunder autisme. Schweers er stolt af at være partner med Deron-skolen og give dem den nødvendige elektronik til deres elektroniske genbrugsprogram.

 

Studerende praktiserer finjustering af deres små motoriske færdigheder ved at adskille de mange elektroniske komponenter i Schweers håndholdte og sortere stykkerne til elektronisk genbrug. Dette er en win-win for eleverne, skolen, vores kunder og miljøet.

 

 

Our Team

 

Montclair High School

Partnerskab

 


 

Schweers Technologies mentorer studerende fra vores lokale offentlige High School - Montclair High School. Disse studerende er medlem af skolens robotteam. På grund af dette forhold sponsorerer vi nu Montclair High School Robotics Team.


Teamet kendt som Team 555 blev grundlagt i 2001 og er åbent for alle interesserede studerende, der går på gymnasiet. Team 555 konkurrerer med andre hold gennem en international organisation kendt som FIRST. FIRST blev grundlagt i 1989 af opfinder Dean Kamen for at inspirere eleverne til at deltage i videnskab, teknologi, teknik og matematik karriere. FØRSTE står for "For Inspiration Ad Recognition of Science and Technology.


Mange medlemmer af holdet fortsætter med at få adgang til prestigefyldte universiteter og vælger ofte hovedfag inden for luftfartsteknologi, civilingeniør, datalogi, industriel design, matematik mv.


Hertil kommer, at disse gymnasieelever mentorer mellemskoleelever, der forbereder dem til at deltage i det strenge gymnasiumprogram.


Vi er stolte af at være en del af dette samfund, at mentorere disse studerende og til at finansiere deres arbejde
.

 

 

Street smart enforcement

 

Kontakt os

 

CarB 35  

Naverland 2, 2. Sal

2600 Glostrup

København

Phone 35   +45 (43) 466311
Fax 35b   +45 (43) 466313
Mail 35   Torben Andersen

Services

 

Service

Til servicebehov

venligst kontakt:

Mail Torben Andersen

Social

 

LinkedIn   LinkedIn

Disclaimer / Aftryk

 

Disclaimer   Disclaimer / Aftryk
Disclaimer   Privacy Policy